Χωρίς Κατσαλή στην Κοζάνη

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η συνέχεια για την ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, που έχει μπροστά της δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στην κυανόλευκη ομάδα επικρατεί καλό κλίμα και ικανοποίηση για την προσπάθεια, ωστόσο αυτό που μετρά είναι οι βαθμοί και οι νίκες και οι κυανόλευκοι πρέπει να κάνουν την υπέρβαση σε κάποιο από τα επόμενα ματς για να καταφέρουν να πάρουν βαθμολογική ανάσα.

Την Κυριακή η Νίκη αγωνίζεται στην Κοζάνη κόντρα στον τοπικό Ηρακλή που μετρά μέχρι στιγμής τέσσερις νίκες και δύο ήττες, ενώ μετά αγωνίζεται και πάλι εκτός με τον Αίολο Αστακού. Μετά από τα δύο αυτά δύσκολα ματς έρχεται το παιχνίδι με τον ουραγό Πανεδεσσαϊκό, για το οποίο παίκτες και τεχνική ηγεσία υπολογίζουν τη νίκη, αφού είναι από τα παιχνίδια που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουν για να έχουν ελπίδες.

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Κοζάνης πάντως ο Βασίλης Καραϊσκος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Λευτέρη Κατσαλή, που ταλαιπωρείται από θλάση. Η απουσία του θεωρείται σημαντική αν αναλογιστεί κανείς ότι βοήθησε πολύ μέχρι σήμερα, αλλά και ότι η Νίκη διαθέτει μικρό ρόστερ, περιορισμένες λύσεις όπως και λίγους έμπειρους παίκτες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.