Όλα για όλα σε έναν τελικό…

Ότι τους στέρησε η τύχη στα προηγούμενα παιχνίδια, ελπίζουν στη Νίκη οτι θα τους δώσει πίσω στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της ιστορίας της τα τελευταία χρόνια για τον σύλλογο και την ανδρική ομάδα μπάσκετ.

Οι κυανόλευκοι έφτασαν πολύ κοντά στην έκπληξη στο παιχνίδι με την Καστοριά πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση, που θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν και στο πιο σημαντικό και τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στη Σιάτιστα την Κυριακή.

Η αυλαία της Γ’ Εθνικής πέφτει και η ομάδα του Σπύρου Στρατίκη θα γνωρίζει αν θα συνεχίσει σε αυτή και τη νέα σεζόν, βάσει του αποτελέσματος του τελευταίου αγώνα. Μια εκ των δυο ομάδων που θα βρεθούν αντίπαλες την Κυριακή στο παρκέ, η Σιάτιστα ή η Νίκη θα πανηγυρίσει την παραμονή της. Όποια καταφέρει να πάρει το ροζ φύλλο ανανεώνει αυτόματα και τη συμμετοχή της στη Γ’ Εθνική. Όποια ηττηθεί συνεχίζει στο τοπικό πρωτάθλημα.

Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην κατάταξη, με τους γηπεδούχους να έχουν φυσικά ένα σημαντικό ατού αυτό της έδρας. Ψυχολογικά η Νίκη έχει το πάνω χέρι αφού είχε επικρατήσει με μεγάλη διαφορά στο κλειστό της Νέας Ιωνίας στον πρώτο γύρο. Όμως και για τις δύο ομάδες το άγχος και η πίεση θα είναι τεράστια βάρη μέσα στο παρκέ. Στη Νίκη αισιοδοξούν οτι αν η ομάδα καταφέρει να πραγματοποιήσει εμφάνιση αντάξια αυτής που πραγματοποίησε απέναντι στην Καστοριά, θα φύγει με το διπλό και θα πανηγυρίσει τη σωτηρία της. Ο Σπύρος Στρατίκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και εκεί που θα ρίξει το βάρος ενόψει τους «τελικού» της Κυριακής θα είναι στην τακτική και στην ψυχολογία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.