«Όλοι μαζί μία ομάδα» το σύνθημα για τα διαρκείας του Ολυμπιακού

Τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2014-2015 παρουσίασε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ο Ολυμπιακός Βόλου. “Όλοι μαζί, μία ομάδα” ήταν το βασικό μότο της παρουσίασης, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το εισιτήριο διαρκείας special με τη φωτογραφία του αείμνηστου, Τάκη Συνετόπουλου.

Οι ερυθρόλευκοι παρουσίασαν εισιτήρια για όλες τις… τσέπες, με μειωμένες τιμές σε όλες της κατηγορίας, περιμένοντας από τον κόσμο να ανταποκριθεί, αφού η διάθεση τους και η πώληση τους θα αποφέρουν σημαντικά έσοδα στην ΠΑΕ, στηρίζοντας τη δύσκολη προσπάθεια της.

Στο πάνελ ήταν και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Τόρης, που έκανε κάλεσμα στον κόσμο να ανταποκριθεί, όπως και ο Στάθης Ρόκας από πλευράς παικτών, που ζήτησε από τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να γίνουν όλοι μια οικογένεια. Ο υπεύθυνος Τύπου, Μάνος Παναγιώτοπουλος ήταν αυτός που άνοιξε την παρουσίαση, ενώ στη συνέχεια ο Γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ανδρέας Κικίλιας παρουσίασε ένα – ένα τα εισιτήρια της νέας περιόδου.

Από τη Δευτέρα οι αιτήσεις
Οι αιτήσεις ξεκινούν επίσημα από τη Δευτέρα 28 Ιουλίου και θα διαρκέσουν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Για τις ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας για τους περσινούς κατόχους, θα δοθεί πρθεσμία μέχρι τις 28 Αυγούστου. Η διάθεση θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, εκτός από την κατηγορία των FANS που θα διαχειρίζεται από τους οργανωμένους.

Στο τέλος προβλήθηκε διαφημιστικό σποτάκι της ΠΑΕ, για τα εισιτήρια διαρκείας, με εικόνες από την κερκίδα και στιγμές της περσινής περιόδου.

Να σημειωθεί οτι με την επίδειξη της κάρτας ανέργιας θα υπάρχουν σε κάθε ματς 100 εισιτήρια για την είσοδο των ανέργων στο γήπεδο. Τέλος αναφέρθηκε και φέτος δεν θα υπάρχουν φιλοξενούμενοι στο ΕΑΚ.

Οι κατηγορίες των διαρκείας

Επτά κατηγορίες, τρεις επιπλέον σε σχέση με πέρυσι, παρουσίασε ο Ολυμπιακός Βόλου.

Συγκεκριμένα:

Gold: Θύρα 4, επίσημοι, 520 ευρώ, τα είκοσι επιπλέον ευρώ σε σχέση με την περσινή περίοδο προορίζονται για την οικονονμική ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

VIP: Παραπλεύρως της Θύρας των επισήμων. 250 ευρώ. Η είσοδος θα γίνεται από τις Θύρες 3 και 5.

Special: Θύρες 3-5. 200 ευρώ. Στη μνήμη του μεγάλου ποδοσφαιριστή Τάκη Συνετόπουλου η φωτογραφία του στο εισιτήριο διαρκειας

RED: Θύρες 1-2, 150 ευρώ, η είσοδος θα γίνεται από τη Θύρα 1.

FANS: Τα εισιτήρια των οργανωμένων, στη Θύρα 7 (στον Πυλώνα) 100 ευρώ.

LADIES: Για το γυναικείο φίλαθλο κόσμο της ομάδας. Έκπτωση 50% σε όλες τις κατηγορίες εκτός από την GOLD

JUNIOR: Παιδιά 6-15 ετών, έκπτωση 50% σε όλες τις κατηγορίες εκτός από τα Gold

Παράλληλα ανακοινώθηκαν και οι τιμές στα ειστήρια διαρκείας των πλέι οφ για κατόχους και μη κατόχους διαρκείας κανονικής περιόδου.

GOLD: Κάτοχοι 100 ευρώ, Μή κάτοχοι: 250

VIP: Κάτοχοι: 50, Μη κάτοχοι 125

Special: Κάτοχοι 40, Μη κάτοχοι 100

RED: Κάτοχοι 30, Μη κάτοχοι 75

FANS: Κάτοχοι 20, Μη κάτοχοι 50

Τρόποι πληρωμής: Μετρητά, Τρεις άτοκες δόσεις, Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.