Ώρα για την πρώτη νίκη!

Η ώρα της πρώτης νίκης έφθασε! Στις 18:15 η Νίκη Βόλου, με τον Σβεν Βάντεμπρουκ στον πάγκο ύστερα από την απόλυση του Φλουτ, υποδέχεται τον Εργοτέλη, σε ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες που ξεκίνησαν το πρωτάθλημα χωρίς βαθμό στις τρεις διεξαχθείσες αγωνιστικές. Τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports.

Η ήττα του περασμένου Σαββάτου έφερε εξελίξεις στην κυανόλευκη ομάδα με τον Ανδρέα Πάτση να αποφασίζει την αλλαγή προπονητή. Στον πάγκο σήμερα θα κάνει ντεμπούτο ο Βέλγος Σβεν Βάντεμπρουκ, βοηθός μέχρι πρότινος του Φλουτ, με την ελπίδα να αλλάξει η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και να σημειωθεί η πρώτη νίκη, σε ένα ματς που χαρακτηρίζεται κομβικό. Για πρώτη φορά, η Νίκη θα είναι πλήρης καθώς στην αποστολή βρίσκονται τόσο ο Τζιώρας όσο και ο Νιλητσιώτης. Ο Έλληνας σκόρερ της Νίκης την περασμένη σεζόν, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Σούπερ Λιγκ μιας κι έχασε λόγω τραυματισμού τα τρία προηγούμενα παιχνίδια, ενώ επιστρέφει επίσης από τραυματισμό ο Νικλητσιώτης, που ήταν βασικός με Ολυμπιακό κι Ατρόμητο.

Στην αποστολή της Νίκης είναι οι: Ταμπάκης, Ταΐρης, Καρασαλίδης, Κυζιρίδης, Τσουκάνης, Μαχλελής, Σκούρτης, Τζιώρας, Γιαννιτσάνης, Ροτζέριο, Σταμπολζίεφ, Ίβενς, Λάουξ, Αργύρης, Μουζακίτης, Κοτσαρίδης, Μαρινάκης, Νικλητσιώτης.

Ο Εργοτέλης
Τρεις ήττες μετράει ο Εργοτέλης στη σεζόν και ήταν 2-1 από τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη, 2-0 από την Καλλονή στη Μυτιλήνη και 3-0 στο Παγκρήτιο από τον Πλατανιά. Από την αποστολή λείπουν οι γνωστοί, Άγγελος Χάντι και ο Άλαν, αλλά και ο Κώστας Καζναφέρης λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Η αποστολή αποτελείται από τους: Καβουσάκη, Λεονάρντο, Μπογκντάνοφ, Ρέντζα, Βλαχοδήμο, Λυκογιάννη, Στράους, Γιοβάνοβιτς, Νόσκοβιτς, Τσέρνι, Κοζορώνη, Τζανακάκη, Πίτσο, Γκέντσογλου, Κούρεζ, Παντελάκη, Μέγι, Μπρούνο και Γιουσούφ.

Τα εισιτήρια
Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα: VVIP Κερκίδα: Δεν θα διατεθούν εισιτήρια, Υπόλοιπη Σκεπαστή: 25 ευρώ, Ανατολική Κερκίδα: 15 ευρώ, Νότιο Πέταλο: 15 ευρώ. Για τα παιδιά έως 5 ετών η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Στην Πεζογέφυρα Α θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν απλό εισιτήριο αγώνα των 15 ευρώ. Από την Α Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με απλά εισιτήρια αγώνα των 15 ευρώ καθώς και στους κατόχους Διαρκείας των κατηγοριών Blue, Fans, Future.
Στην Πεζογέφυρα Β θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα 25 ευρώ για την σκεπαστή κερκίδα. Από τη Β Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με εισιτήρια αγώνα των 25 ευρώ καθώς και στους κατόχους διαρκείας των κατηγοριών VVIP Gold και VIP Silver. Στους κατόχους VVIP Gold θα επιτρέπεται η είσοδος και από την Κεντρική Πύλη και θα μπορούν να χρησιμοποιούν το πάρκινγκ του προαύλιου χώρου του σταδίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.