0-1 η ΑΕΚ τον Άρη στη Θεσσαλονίκη

Με το τέρμα του Γκαρσία στο 65’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, η ΑΕΚ νίκησε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Άρη με 1-0 σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της Super League.

Μέτριο ποιοτικά ήταν το ντέρμπι χωρίς πολλές μεγάλες φάσεις στις δύο εστίες. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν στο 7ο λεπτό όταν το πλασέ του Μάνου που πρόλαβε τον έξοδο του Αθανασιάδη, έφυγε παράλληλα με την εστία.

Η ΑΕΚ απάντησε στις ευκαιρίες στο 21’ με την σκαστή κεφαλιά του Ανσαριφάρντ που μπλόκαρε ο Μπουσέ.

Σημαντική ευκαιρία έχασε η ΑΕΚ με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με το σουτ του Ανσαριφάρντ που έφυγε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 65’ η «Ένωση» κέρδισε φάουλ έηω από τη περιοχή ο Γκαρσία εκτέλεσε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπουσέ για το 0-1. Στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ανσαριφάρντ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Λιβάγια σκόραρε αλλά το τέρμα δεν μέτρησε ποτέ καθώς μετά από χρήση του VAR ο Κροάτης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Μπουσέ, Σάκιτς (87’ Τζέγκο), Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Σάσα (87’ Ιωάννου), Ματίγια, Γκάμα, Σίλβα (63’ Ματέο), Μαντσίνι, Μάνος (75’ Λόπεθ).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Μπακάκης, Σβάρνας, Νεντελτσεάρου (20’ Λάτσι), Λόπες, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Κρίστιτσιτς (60’ Μάνταλος), Γκαρσία (75’ Σάκχοφ), Ανσαριφάρντ, Μαχαίρας (60’ Λιβάγια).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.