1-0 η Καλλιθέα τη Βέροια

Η Καλλιθέα πήρε την πρόκριση απέναντι στην Βέροια με το «φτωχό» 1-0 και με τους φιλοξενούμενους να έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία για γκολ που τους ακυρώθηκε στο 59ο λεπτό με τον Μπουκουβάλα.

Το γκολ για την ομάδα της Αττικής σημειώθηκε στο 44ο λεπτό, όταν ο Σαντάνα σούταρε έξω από την περιοχή, ο Παπαδόπουλος έπεσε και προσπάθησε να μπλοκάρει την μπάλα, όμως εκείνη πέρασε κάτω από το σώμα του και κατέληξε στα δίκτυα για το 1-0 των γηπεδούχων.

Η Βέροια βελτίωσε την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος και βγήκε να διεκδικήσει την ισοφάριση. Στο 59ο λεπτό τα κατάφερε, αφού ο Μπουκουβάλας σκόραρε με κεφαλιά, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ σε μία φάση που σήκωσε έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενουμένους, με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους

Καλλιθέα: Στρέζος, Ρώσση, Ευαγγέλου, Χατζηδίμπας, Μπουλούλης, Βασιλούδης, Ομάρ (83′ Νάτσης), Κυνηγόπουλος, Νίλι (74′ Μάλτσι), Λουκίνας (83′ Λάσκαρης), Μουνιέ.

Βέροια: Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Παπαχρήστος, Περδίκης (86′ Δεμηρτζόγλου), Στίκας, Μπούζας (54′ Μπελεβώνης), Μπλέτσας (70′ Ιωάννου), Ορφανίδης, Φασίδης, Μπουκουβάλας, Μπουόλι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.