1-1 με το Κόσοβο στο ΟΑΚΑ η Εθνική

Με ισοπαλία στο ΟΑΚΑ (1-1), απέναντι στο Κόσοβο, η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε την προσπάθειά της για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 του Κατάρ ανεπιτυχώς, με συνολικό απολογισμό 2 νίκες, 4 ισοπαλίες, 2 ήττες και στην τρίτη θέση του Β΄ ομίλου.

Η Εθνική ήταν σαφώς καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η ανωτερότητά της επιβραβεύθηκε στο 44ο λεπτό, όταν ο Πέλκας σέντραρε με ακρίβεια, ο Μασούρας πρόλαβε τους αμυντικούς και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 76’ όμως αφού δεν έγινε το 2-0 σε κάποια από τις προηγούμενες φάσεις, το Κόσοβο έκανε το 1-1 με τον Ραχμάνι να ισοφαρίζει από σέντρα του Ζεργκόβα και στο 79΄ ο Μπερίσα σούταρε ελάχιστα άουτ για την ολική ανατροπή.

Ελλάδα (Τζον Φαν΄τ Σχιπ): Βλαχοδήμος, Γούτας, Τζαβέλλας (80΄ Παυλίδης), Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Πέλκας (80΄ Βρουσάι), Μασούρας (86΄ Λημνιός), Δουβίκας (66΄ Τζόλης).

Κόσοβο (Πρίμοζ Γκλίχα): Μούριτς, Βοϊβόντα, Ραχμάνι, Φαζιλτζί, Αλίτι, Σάλα (70΄ Χαλίμι), Λοσάι (46΄ Ζεγκρόβα), Μπερίσα, Ιντρίσι (86΄ Καστράτι), Ράσιτσα (80΄ Σελιμάνι), Μουρίτσι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.