10-11 Οκτωβρίου το Ιστορικό Ράλι Ολύμπου

Το Ιστορικό Ράλι Ολύμπου (The Historic Rally of Olympian Gods ) επιστρέφει, μετά από πολλά χρόνια, στην πόλη που το «γέννησε», στη όμορφη πόλη της Ελασσόνας, στους πρόποδες του Ολύμπου

Το Ράλι Ολύμπου αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους θεσμούς στο χώρο της κλασσικής αυτοκίνησης, που θεσμοθετήθηκε το 2011, ενώ παράλληλα διαφημίζει τη Θεσσαλία ,αλλά κυρίως το μυθικό βουνό, τον Όλυμπο, από τον οποίο πήρε και το όνομά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Ελασσόνας και ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας, αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητά του, το αγκαλιάζει και το στηρίζει, γι’ αυτό και ο φετινός τερματισμός θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας.

Δεκάδες πληρώματα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό , ζεσταίνουν από τώρα τις μηχανές των κλασσικών αυτοκινήτων -αντίκα και όλες οι προετοιμασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία, σχετικά με τη διοργάνωση του περίφημου και εντυπωσιακού 9ου Ιστορικού Ράλι Όλυμπου 2020 (The Historic Rally of Olympian Gods ) -25η Μακεδονική Πλοήγηση, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2020 στη Θεσσαλία.

Πρέπει να σημειωθεί ότι θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και τα μέτρα που προβλέπει ο ΕΟΔΥ, για την προστασία των συμμετεχόντων και των θεατών , από τον Covid-19.

Το περίφημο αυτό Ράλι διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια από την πανίσχυρη Λέσχη Κλασσικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας ( ΛΕΚΑΜ-Θεσσαλονίκη) και το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» (Ελασσόνα ), σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λαρισαίων, τον Σύλλογο Κλασσικών Αυτοκινήτων Λάρισας (ΣΚΑΛ) και τη Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Βόλου (ΛΕΚΟΒ) , με την υποστήριξη της FIVA και της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ, ενώ τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων και του Δήμου Ελασσόνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ενταγμένο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. και έχει σπάσει, κατά καιρούς, ρεκόρ συμμετοχών. Το Πήλιο, η λίμνη Κάρλα, η Ελασσόνα και ο Όλυμπος είναι οι προορισμοί για φέτος

Φέτος, το Ιστορικό Ράλι Ολύμπου, με απόφαση των Διοργανωτών, αφού ξεκινήσει από τη Λάρισα-Κεντρ. Πλατεία, το Σάββατο 10 Οκτ. 2020 και ώρα 10.30, επισκέπτεται, για μια ακόμα φορά, τον Βόλο, αλλά και χωριά του Πηλίου, ενώ ο μεγάλος τερματισμός θα γίνει στην Κεντρική Πλατεία της Ελασσόνας την επόμενη μέρα, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 13:00.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΛΕΚΑΜ :-Πρόεδρος κ. Γεώργιος Τσάλιος Κιν.6975-909100, E-Mail:[email protected].

Δίκτυο “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ”: Πρόεδρος κ. Κ. Σκριάπας 6974-881944, [email protected].

Σ.Κ.Α.Λ. (Λάρισα) : Πρόεδρος κ. Νικ. Γκανάκης 6944-479588.

ΛΕ.Κ.Ο.Β. (Βόλος):Πρόεδρος κ. Τέλης Δουλόπουλος ,Τηλέφ. 6972-922266.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.