101 συμμετοχές στην 38η Ανάβαση Πορταριάς

Με 101 πολύ αξιόλογες συμμετοχές θα διεξαχθεί η 38η Ι. ΚΤΕΟ ΒΟΛΟΥ Ανάβαση Πορταριάς το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Σεπτεμβρίου.

Ο αγώνας είναι ο 5ος  γύρος του Valvoline Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2018 με διοργανωτή τη ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΟΛΟΥ και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων μιας και η Ανάβαση Πορταριάς είναι μια από τις πολύ τεχνικές αναβάσεις με πλούσιο θέαμα και έντονους συναγωνισμούς.

Οι Ομάδες Ν και Α δίνουν δυναμικό παρών με 36 αυτοκίνητα συνολικά και υποσχέσεις για έντονες μάχες με τα χρονόμετρα, ενώ οι Ομάδες Ε και Formula Saloon είναι οι πολυπληθέστερες με 35 συμμετέχοντες και όπως πάντα θα ξεχωρίσουν με τα εντυπωσιακά τους περάσματα σε ήχο και θέαμα.

Φυσικά υπάρχουν και τα αυτοκίνητα ΟΛΩΝ, που δεν είναι άλλα από τα DRIFT, 9 στον αριθμό, τα οποία θα ανέβουν κυριολεκτικά με το πλάι (!) ολόκληρη τη διαδρομή. Στην κατηγορία των Ιστορικών δήλωσαν συμμετοχή 8 αγωνιζόμενοι, διεκδικώντας όλοι μια θέση στο βάθρο.

Οι αθλητές της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου δίνουν για μια ακόμη φορά βροντερό παρών, με τη δήλωση συμμετοχής δώδεκα (12) οδηγών.

Να σημειωθεί πως για ακόμη μια χρονιά οι Τοπικοί Φορείς στηρίζουν τη διοργάνωση του αγώνα, η οποία τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Βόλου και του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βόλου ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

Οι χρονομετρημένες δοκιμές του Σαββάτου ξεκινούν στις 12:00 και η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή στις 10.00. Και τις δύο ημέρες ο δρόμος για το κοινό θα κλείσει μια ώρα πριν την ώρα εκκίνησης.

Μέγας Χορηγός  του αγώνα το Ι.ΚΤΕΟ ΒΟΛΟΥ και Χορηγοί το  PORTARIA HOTEL & SPA, HONDA Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Υποστηρικτές του αγώνα οι Food Service Καρακατσάνης, Ελαστικά Αντωνοβαρδάκης, Unil Opal Δεληκούρας, Γερανομεταφορές Κεφαλάς, Ζαγορίν, Τόρης- Χατζή Ανταλλακτικά Αυτ/των, Giusto Cafe, Πυρασφάλεια Center, Επιγραφές Gold Silk, Renault Καλατζής, Manollo café.

Χορηγοί Επικοινωνίας Εφημερίδες Ταχυδρόμος, ΜΑΓΝΗΣΙΑ, Θεσσαλία, Αstra TV, motori.gr, time2rally.gr, goalpost.gr, Power 100.2 fm, Αutomotopatras.gr, Rallycar.gr, Kανάλι 1 90,4fm, Attica TV, e-volos.gr, Ράδιο Marconi, voliotaki.blogspot.com

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα Γραφεία της Λ.Α.ΒΟΛΟΥ Θησέως 27 τηλ & fax: (24210) 55339,  όπως επίσης στον κ. Δημ Γαρουφαλιά 6947156759 και τον Γεν. Γραμματέα κ. Γ. Μπέτα 6944590640. www.lavolos.gr-email: lavolosclub@gmail.com

Η 38η Ι. ΚΤΕΟ ΒΟΛΟΥ ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ “πατάει γκάζι” και σας προσκαλεί να ζήσετε ένα μοναδικό θέαμα!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.