Ποδηλασία: Εθνικό κύπελλο Πίστας την Κυριακή 3 Απριλίου

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας διοργανώνει το 1ο Εθνικό Κύπελλο Πίστας την Κυριακή 3 Απριλίου στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο. Οι κατηγορίες που λαμβάνουν μέρος είναι των ανδρών (Ελιτ/κάτω των 23), γυναικών, εφήβων, νεανίδων, παίδων και κορασίδων.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ποδηλασίας.

Αγωνίσματα

  Άνδρες Γυναίκες Έφηβοι Νεάνιδες Παίδες Κορασίδες
Σκρατς Χ Χ Χ Χ Χ Χ
Αγώνας Αποκλεισμού Χ Χ Χ Χ Χ Χ
Κεϊρίν Χ Χ Χ Χ    
Σπριντ Χ Χ Χ Χ Χ Χ

 

Πρόγραμμα Αγώνων

Σάββατο 02/04

16:00-18:30 -> Λειτουργία γραμματείας. Η Γραμματεία θα λειτουργεί σε αίθουσα του ποδηλατοδρομίου, όπου θα γίνει ο έλεγχος των δελτίων, η επιβεβαίωση των συμμετοχών και η παραλαβή των αριθμών.

17:00–20:00 -> Επίσημες προπονήσεις για όλες τις κατηγορίες.

19:00 -> Τεχνικό συνέδριο στην αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας. Η παρουσία των εκπροσώπων ή και προπονητών των σωματείων είναι υποχρεωτική. Οι εκπρόσωποι που θα συμμετέχουν στο τεχνικό συνέδριο θα πρέπει να είναι αυστηρά και μόνον αυτοί που αναφέρονται στην Δήλωση Συμμετοχής του κάθε Σωματείου. Οι εν λόγω εκπρόσωποι, θα πρέπει να παρουσιάσουν την επίσημη εμφάνιση του Σωματείου τους για το 2022 ή φωτογραφία της.

Κυριακή 03/04

Αγώνες Εθνικού Κυπέλλου Πίστας

Υγειονομικό πρωτόκολλο

Οι αγώνες διεξάγονται με βάση το επικαιροποιημένο υγειονομικό αγωνιστικό πρωτόκολλο της Ε.Ο.Π. και τις από 7.2.2022 οδηγίες της Γ.Γ.Α. Για την πρόσβαση στους αγώνες:

– Αθλητές έως 17 ετών: self-test παρουσία του υπευθύνου COVID κάθε ομάδας ή του προπονητή την ημέρα του αγώνα.

– Αθλητές 18 ετών και άνω: PCR-test 72 ωρών ή rapid-test 48 ωρών. Το παραπάνω ισχύει για συνοδούς, προπονητές και το προσωπικό αγώνων (κριτές–οργανωτικό προσωπικό–επίσημοι κ.α.)

– Εξαιρούνται από την διενέργεια τεστ οι πλήρως εμβολιασμένοι και όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ.

– Θεατές στο ποδηλατοδρόμιο: Επιτρέπεται η είσοδος σε 500 θεατές πλήρως εμβολιασμένους και μέχρι 25 ανήλικους θεατές ως και 17 ετών, με την ανάλογη επίδειξη τεστ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.