Επανεξελέγη πρόεδρος του ΕΟΣ Βόλου ο Ηλίας Μήλιος

Το νέο ΔΣ του συλλόγου

Νέα διοίκηση απέκτησε ο ΕΟΣ Βόλου μετά τις αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν. Επικεφαλής του Διοικητικού Συμβουλίου διατηρήθηκε ο Ηλίας Μήλιος, ο οποίος επανεξελέγη στον προεδρικό θώκο.

Στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε έδωσαν το «παρών» πολλά μέλη του ιστορικού συλλόγου, ενώ τηρήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο. Στη συνέλευση κεντρικός ομιλητής ήταν ο Ηλίας Μήλιος, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε τα εξής: «Στην αγωνιστική αναρρίχηση συμμετείχαμε σε όλο το εθνικό και περιφερειακό πρωτάθλημα με μεγάλη επιτυχία. Διοργανώσαμε με μεγάλη οργανωτική επιτυχία, Πανελλήνιους και περιφερειακούς αγώνες. Δημιουργήσαμε ένα νέο τμήμα το ορειβατικού σκι και διοργανώσαμε 30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορειβατικού Σκι  στο Χ.Κ. Βασιλίτσας».

Ο κ. Μήλιος στάθηκε στις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών του ΕΟΣ Βόλου με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της Μένιας Τσιόβολου στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες έπειτα από 45 χρόνια, όπου τον σύλλογο και τη Μαγνησία είχαν εκπροσωπήσει οι Μυλιόρδος, Θεοδώρου και Καραδήμος. Επίσης υπογράμμισε τις πολλές διοργανώσεις όπου έλαβαν μέρος οι αθλητές του ο ΕΟΣ Βόλου και πέτυχαν μεγάλες διακρίσεις εξαίροντας την κοινωνική προσφορά του συλλόγου.

Πέρα από τις κινήσεις που έχουν γίνει και για την αναβάθμιση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού του συλλόγου, ο κ. Μηλιός αναφέρθηκε και στο χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου, ευχαριστώντας τον υπεύθυνο Γρηγόρη Ιγγλέση για τη συνεργασία και επισημαίνοντας ότι: «Δώσαμε μια μεγάλη μάχη. Μια μάχη από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΣ Βόλου για την νομιμοποίηση του υφιστάμενου ορειβατικού καταφυγίου για την εξυπηρέτηση της πεζοπορίας, της ορειβασίας, της αναρρίχησης-χιονοδρομίας Θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μας σε όσους μας στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια».

Ασφαλώς δεν θα μπορούσε να παραλείψει την αναφορά στον Παναγιώτη Αλεξόπουλο εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του για την απώλειά του, όπως και στον νεαρό αθλητή Ερμή Θεοχαρόπουλου που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ορειβασίας.

Ο πρόεδρος του ΕΟΣ Βόλου ευχαρίστησε όσους βοήθησαν οικονομικά, τα μέλη της προηγούμενης διοίκησης για τη συνεργασία, τους αθλητές, τους γονείς και τους προπονητές λέγοντας: «Το ΔΣ με ομόφωνες αποφάσεις είχε μια περίοδο αναμφισβήτητα επιτυχημένη. Ότι έγινε είναι καρπός συλλογικής προσπάθειας. Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Προσφέραμε μέρος της ζωής μας με μοναδικό σκοπό το καλό όλων των παιδιών μας και του συλλόγου μας. Πιστεύω πως καταφέραμε να κρατήσουμε τον σύλλογό μας στην κορυφή».

Παράλληλα ο ΕΟΣ Βόλου τίμησε δυο μέλη, τους Μηνά Σαμπεθάι με αρ. μητρώου 1 και εγγραφή στις 16/5/1956, δηλαδή πριν 66 χρόνια και Θεόκλητο Θεοκλητίδη με αρ. μητρώου 2 και εγγραφή στις 22/5/1958, δηλαδή πριν 64 χρόνια.

Το νέο ΔΣ του ΕΟΣ Βόλου συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος Ηλίας Μήλιος, Αντιπρόεδρος Νίκος Τσούκας, ταμίας Νίκος Κλαψόπουλος, Γραμματέας Πένυ Τσαούτου, έφορος Χιονοδρομίας Παναγιώτης Παναγιώτου, έφορος Ορειβασίας Στέφανος Βιδούρης, έφορος Αναρρίχησης Νίκος Κοντός, έφορος Μονοπατιών Κυριάκος Σταθάκης, έφορος Τύπου και δημοσίων σχέσεων Κωνσταντίνος Καυκάς, έφορος Εγκαταστάσεων, Υλικού και Οχημάτων Ανδρέας Γαλανός και έφορος Αθλημάτων παγοδρομίας και Ορειβατικού σκι Παναγιώτης Δρίβας.

Το πειθαρχικό συμβούλιο απαρτίζουν οι Ηλιόπουλος Βασίλειος, Καλτσογιάννης Γεώργιος, Καπότσης Μενέλαος, Μήλιος Νικόλαος, Μπασματζίδης Νικόλαος.

Την εξελεγκτική επιτροπή αποτελούν οι Αγιώτης Απόστολος, Γληγόρης Ξενοφών και Λαούδης Κωσταντίνος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.