Το ποδόσφαιρο της Νίκης …κόντρα στο μπάσκετ της Νίκης

Την ερχόμενη Τετάρτη στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας για φιλανθρωπικό σκοπό

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, σε συνεργασία με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, η οποία αποδέχτηκε την πρόσκλησή της πρώτης, διοργανώνει αγώνα μπάσκετ επίδειξης, στον οποίο θα τεθούν αντίπαλες μεικτές ομάδες καλαθοσφαιριστών και ποδοσφαιριστών της ομάδας της Νίκης Βόλου, την ερχόμενη Τετάρτη 11 Μαΐου, στις 17:30, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας.
όπως ενημερώνει σχετικό δελτίο Τύπου «Η γενική είσοδος ορίστηκε στα πέντε ευρώ, με τα έσοδα της εκδήλωσης να προορίζονται για φιλανθρωπικό σκοπό. Προπώληση εισιτηρίων θα υπάρξει από το πρωί της Δευτέρας, μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης, από το Πρακτορείο ΟΠΑΠ του Στράτου Μαντζανά (Μαιάνδρου 47-45) και το Saga Coffee (Δημητριάδος 43-45), κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Εισιτήρια, φυσικά, θα υπάρχουν και στο γήπεδο, πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
Κατά τη διάρκεια του event, θα υπάρξουν βραβεύσεις, διάφορα happenings και, φυσικά, η… «μπασκετική μάχη» των αθλητών μας, σε ένα παιχνίδι-γιορτή της Νικιώτικης οικογένειας. Θα είμαστε όλοι εκεί»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.