108 πλέον τα σωματεία της Μαγνησίας στο Μητρώο

Έξι νέες εγγραφές με επικαιροποιημένα στοιχεία για το 2023

Έξι σωματεία είναι πλέον εγγεγραμμένα στη λίστα της ΓΓΑ από πλευράς Μαγνησίας και Σποράδων, με τον αριθμό τους να φτάνει πλέον τα 108.

Συγκεκριμένα, στις 24 Νοεμβρίου αρχίζουν να φαίνονται δύο σύλλογοι. Από τη μία εμφανίζεται ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «Ελπίδα-Ισχύς-Τόλμη» Βόλου με μοναδικό άθλημα του Tae Kwon Do WTF, αλλά και η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Βόλου με αντικείμενο προφανώς τη Μοτοσυκλέτα και τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό.

Στις 29 Νοεμβρίου από εκεί και πέρα έρχονται στο προσκήνιο άλλα τρία σωματεία. Αρχικά η Αθλητική Ένωση Χλόης και η ΑΕ 2002 με μοναδικό άθλημα το ποδόσφαιρο ολοκλήρωσαν την εγγραφή-επικαιροποίηση των στοιχείων τους. Στην ίδια ημερομηνία εμφανίζεται ο Ιππικός Όμιλος Τριάθλου και Ιππική Σχολή (η πλήρης ονομασία αυτή), με προφανές αντικείμενο την Ιππασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συνολικά στη Θεσσαλία 409 σωματεία έχουν επιτυχώς ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής ή επικαιροποίησης των στοιχείων τους στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για το 2023, ενώ μόλις 48 έχουν εκκρεμότητες. Εξ αυτών, τα εννέα προέρχονται από την περιοχή της Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.