11 Μαΐου η φάση των «16» για τις Μικτές ΕΠΣΘ

Με αντιπάλους τις αντίστοιχες ομάδες της Λάρισας

Οι διασταυρώσεις έκαναν τα παιχνίδια τους στα πρωταθλήματα προεπιλογής εθνικών ομάδων, και ο δεύτερος του τρίτου ομίλου θα αντιμετωπίσει τον πρώτο του τετάρτου εκτός έδρας στη φάση των «16». Εν προκειμένω, και η Κ15 και η Κ17 της ΕΠΣ Θεσσαλίας θα κληθούν ως δεύτερες στους ομίλους τους ν’ αντιμετωπίσουν τις πρώτες του 4ου ομίλου, που δεν είναι άλλες από τις Μικτές της ΕΠΣ Λάρισας, με τους αγώνες ωστόσο να διεξάγονται 11 Μαΐου και όχι 27 Απριλίου.

Η πρόταση που είχε γίνει για τη διεξαγωγή των αγώνων στα τέλη του τρέχοντος μήνα θεωρήθηκε ως απόφαση τόσο από την ΕΠΣ Θεσσαλίας όσο και από την ΕΠΣ Λάρισας, που είχε μάλιστα πάρει παραχωρητήριο για το γήπεδο Μακρυχωρίου του Δήμου Τεμπών. Ωστόσο αναγκαστικά πλέον τα πλάνα αλλάζουν για τους υπευθύνους των ομάδων, και γίνονται ήδη οι απαραίτητες αναπροσαρμογές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΠΣ Λάρισας φέρεται να ζήτησε αρχικά από την ιδιοκτησία του AEL FC Arena να διεξαχθούν εκεί οι αγώνες, ωστόσο αναφέρεται ότι εισέπραξε αρνητική απάντηση, ενώ το γήπεδο Αλκαζάρ δεν ήταν διαθέσιμο για τις 27 του μηνός αφού την επομένη διεξάγεται εκεί ο τελικός του κυπέλλου ΕΠΣΛ. Ωστόσο με την ημερομηνία πλέον ν’ αλλάζει, πιθανότατα εκεί θα διεξαχθούν οι αγώνες των Μικτών Λάρισας και Μαγνησίας.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.