Ο Πρόεδρος της Super League 2 για τον …Γολγοθά του ΝΠΣ Βέροιας

Το …παράδοξο να βγαίνεις πρώτος στον Όμιλό σου και να μην ανεβαίνεις κατηγορία, στηλιτεύει σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το τέλος και του δεύτερου μπαράζ ανάμεσα σε Λαμία και Βέροια, ο Πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος. Ως γνωστόν, η Βέροια βγήκε πρώτη στον Α’ Όμιλο, αλλά σε δύο διπλά μπαράζ με Λεβαδειακό και Λαμία, έχασε την άνοδο στην Super League 1. Αυτό το παράδοηο, στηλιτεύει ο κ. Λεουτσάκος με την παράκατω δήλωση που έκανε, εκφράζοντας την ελπίδα ότι η Βέροια να είναι η τελευταία ομάδα που βιώνει αυτόν τον Γογλοθά. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της Λίγκας, έχει ως εξής:
«Ο Πρόεδρος της Super League 2, κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος, μετά το τέλος του αγώνα διαβάθμισης ανάμεσα στη Βέροια και τη Λαμία, στον οποίο παραβρέθηκε προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:
«Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν μέχρι και το τελευταίο λεπτό της χρονιάς στη Λαμία, η Super League 2 προσπάθησε με κάθε τρόπο να αναδείξει την κατάφορη αδικία του συστήματος ανόδου των ομάδων μας στην Super League 1.
Μια αδικία που αναγκάζει έναν πρωταθλητή ομίλου να δίνει δυο διπλούς αγώνες μπαράζ και να μην κερδίζει απευθείας την θέση του στην ανώτερη κατηγορία.
Μια ομάδα, σε ένα πρωτάθλημα 34 ομάδων, να κατακτά το πρωτάθλημα στον όμιλό της και να πρέπει να αγωνιστεί και πάλι στην ίδια κατηγορία με την περυσινή.
Τα δυο παιχνίδια μπαράζ ανάμεσα στη Βέροια και τη Λαμία, έκαναν ακόμη πιο υπαρκτό το πρόβλημα. Αρκετοί από τους προέδρους της SL1 στηλιτεύουν πλέον το γεγονός. Ελπίζουμε του χρόνου να ψηφίσουν υπέρ μας και να ζητήσουν τον απευθείας προβιβασμό δυο ομάδων μας.
Οφείλουμε να δώσουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στην ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια που στους δυο αγώνες με τη Λαμία απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί επάξια στο πρωτάθλημα της Super League 1. Υπερείχε και άξιζε την άνοδο. Ας είναι η τελευταία ομάδα που βιώνει αυτόν τον Γολγοθά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.