Μπένετ για τη διαιτησία στο Αστέρας – Ολυμπιακός: «Η απόδοση ορισμένων δεν ήταν αποδεκτή»

Ο πρόεδρος της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας, Στιβ Μπένετ, τοποθετήθηκε μέσω επίσημης ανακοίνωσης του στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ για τη διαιτησία στο Αστέρας – Ολυμπιακός λέγοντας πως θα υπάρξουν πειθαρχικά μέτρα και περαιτέρω εκπαίδευση σε κάποιους εκ των αξιωματούχων της αναμέτρησης.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ στη δήλωση του είναι αρκετά προσεχτικός, δεν μιλάει για κανέναν συγκεκριμένα αλλά αναφέρεται σε όλους αξιωματούχους της αναμέτρησης και τονίζει πως θα υπάρξει για μερικούς μήνες περαιτέρω επιπρόσθετη κατάρτιση.

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Στιβ Μπένετ προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Σε συνέχεια του αγώνα μεταξύ της Π.Α.Ε. Αστέρας Τρίπολης και της Π.Α.Ε Ολυμπιακός, ο οποίος διεξήχθη την Δευτέρα 29/08/2022, η ΚΕΔ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η συνολική απόδοση ορισμένων εκ των αξιωματούχων του αγώνα δεν ήταν αποδεκτή.

Ως αποτέλεσμα, η Κ.Ε.Δ. θα λάβει τα αρμόζοντα εσωτερικά πειθαρχικά μέτρα και θα παρέχει για μερικούς μήνες περαιτέρω επιπρόσθετη κατάρτιση και εκπαίδευση σε αυτούς τους αξιωματούχους προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το επίπεδο της απόδοσης πληροί τις προύποθέσεις των προτύπων που αναμένονται από όλους τους αξιωματούχους αγώνα σε αυτό το επίπεδο”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.