Στην Αυστρία για προετοιμασία αθλητές του ΕΟΣ Βόλου

Στην Αυστρία βρίσκεται ήδη η αποστολή του ΕΟΣ Βολου ώστε να συνεχίσει τη προετοιμασία της στο παγετώνα Hintertux.

Αθλητές χιονοδρομίας και προπονητές, με κέφι και όρεξη για δουλειά όπως επισημαίνουν οι υπεύθυνοι του συλλόγου, θα δώσουν για άλλη μια φορά τον καλύτερο αυτό τους, και τους εύχονται καλή επιτυχία, καθώς οι προκλήσεις που ακολουθούν αγωνιστικά είναι αρκετές.

Παράλληλα, τα μέλη του ΕΟΣ Βόλου περιμένουν να έχουν σύντομα στη διάθεσή τους και το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου. Όπως επισημαίνουν σε σχετική ανάρτηση: «Οι εργασίες στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό! Μετά τον έλεγχο και τη καταγραφή των φθορών στον εναέριο και τους συρόμενους αναβατήρες από πιστοποιημένες εταιρείες, ακολουθεί η πλήρη συντήρηση και αποκατάσταση.

Παράλληλα, πραγματοποιείται αποψίλωση της χαμηλής βλάστησης και των ξερών κλαδιών κατά μήκος των πιστών και των διαδρομών , απομακρύνονται πέτρες και φερτά υλικά ,ενώ δημιουργούνται υποδομές για την απορροή των υδάτων. Η κατασκευή χιονοφρακτών εφαρμόζεται από φέτος στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου για να βελτιώσει τις συνθήκες χιονοκάλυψης σε συγκεκριμένα σημεία όπου το χιόνι δεν ήταν επαρκές ή οι καιρικές συνθήκες το … έδιωχναν μακριά.

Οι χιονοφράχτες τοποθετούνται στην αρχή της σεζόν για να βοηθήσουν στην εκκίνηση της λειτουργίας του ΧΚΠ. Θα βοηθήσουν όμως σημαντικά και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του Κέντρου καθώς θα συμβάλουν για να συντηρηθούν τα ευαίσθητα σημεία.Ο πρόεδρος κ. Ιγγλέσης Γρηγόρης και οι εργαζόμενοι στο Κέντρο έχουν κάνει μια εξαιρετική δουλειά.

Ο ΕΟΣ Βόλου θα συνεργαστεί αποτελεσματικά, ώστε και εφέτος να συνεχίσει το “Πήλιο” την πολύχρονη παράδοση ως δημοφιλής χειμερινός προορισμός χιλιάδων επισκεπτών απ’ όλη την Ελλάδα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.