Κένταυρος Αγριάς: «Στο ίδιο έργο θεατές»

Στο ίδιο έργο θεατές βρέθηκαν οι πιστοί φίλοι του αθλήματος του handball για ακόμη μια φορά, όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Κένταυρου Αγριάς, που δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του και στο παιχνίδι του Σαββάτου (10/12) ηττήθηκε από τους Αμφικτύονες Λαμίας για την 7η αγωνιστική του 1ου Ομίλου (Α Υποόμιλος) της Β Εθνικής του πρωταθλήματος.

 Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά, αφού το προπονητικό team είδε τον Λαζάρου (πρώτος σκόρερ της ομάδας) από πολύ νωρίς να αποχωρεί με μυϊκό τραυματισμό. Αυτόματα οι επιθετικές λύσεις περιορίστηκαν και συνδυαστικά με τις υπόλοιπες απουσίες της ομάδας (Μακρής, Μησιρλίδης) οι σκόρερ  περιορίστηκαν μόλις στους πέντε. 

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Μαγνησίας, διατήρησε βραχεία κεφαλή με 13-12, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση δεν άλλαξε. Η κακή αμυντική λειτουργία δεν επέτρεψε να δημιουργηθεί διαφορά ασφαλείας και στο τελευταίο δεκάλεπτο η αξιόμαχη ομάδα της Λαμίας πήρε προβάδισμα στο σκορ, το οποίο και διατήρησε μέχρι το τέλος.

Στο ημίχρονο του παιχνιδιού η Διοίκηση του Κενταύρου τίμησε τον πρώην προπονητή της ομάδας και νυν προπονητή της Λαμίας, Γ. Τσιάπα για την συνεισφορά  του στην ομάδα.

Η προσπάθεια της ομάδας του Κενταύρου θα συνεχιστεί την Κυριακή 18/12, όπου θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ τον πρωτοπόρο ΑΟ Χαλανδρίου.

Πεντάλεπτα: (α) 2-2,5-4,8-6,9-9,12-11,13-12 (β) 17-16,19-17,21-19,24-23,25-26,27-31.

Για την ομάδα του Κενταύρου Άγριάς αγωνίστηκαν οι:  Κούπας Δ., Χανιάς Δ., Γκαμώτσος Γ.,Καλαποδάς Αγ.(2),  Λαζάρου Θ. , Λαγδός Χ., Μιχαλόπουλος Δ., Παπαδόπουλος Γ., Χαλκιάς Θ.(4), Χιώτης Κ.(9), Πάσχος Δ. (7) ,  Ελευθεριάδης Π., Μαυρομάτης Κ., Αντωνιάδης (5),  Λαγδός Χ. και Λαζαρίδης Β.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.