ΕΣΚΑΘ Γυναικών: Το προβάδισμα για την Ανόρθωση

Με σκορ 59-53, μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, η ομάδα Γυναικών της Ανόρθωσης επικράτησε σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου στον πρώτο τελικό, με σκορ 59-53, και έτσι έχει το προβάδισμα για τον τίτλο στη Θεσσαλία.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε ένα μικρό προβάδισμα στο πρώτο και στο δεύτερο δεκάλεπτο, ωστόσο στην τρίτη περίοδο η Ανόρθωση πήρε προβάδισμα 16 πόντων. Πάντως, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν εγκατέλειψε και προσπάθησε ν’ αλλάξει τον ρου του αγώνα στο τέταρτο δεκάλεπτο, χωρίς  ωστόσο να αποφεύγει την ήττα.

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 2 Απριλίου, και ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει νίκη με επτά και πλέον πόντους για να πάρει τον τίτλο, ενώ με μικρότερη διαφορά ή με νίκη της, η Ανόρθωση παίρνει αυτή το πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα: 10-12 23-25 48-32, 59-53

Ανόρθωση (Μπαντίδης): Σουλτάνη 21 (1), Σαρακατσάνη, Χριστοδούλου, Αγαγιώτου 4, Μαγκλάρα 6, Τόσκα 14, Ζήτη 6 (2), Κασνέτζη 7 (1), Ταντουρόφσκα, Αρβανίτη, Λειβαδιώτη

Oλυμπιακός Βόλου (Παπαθανασίου, Δέρβος): Ράπτη, Χούτα 2, Πολύζου 8, Αρτεμισίου 13, Λογοδότης 1, Καραστάθη 2, Κοτοπούλη 2, Φούτρα, Αρτεμισίου Α., Νταιάκη 8 (2), Ζυκάι, Κανελλοπούλου 17 (2)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.