Με 15 αθλητές/αθλήτριες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα

Με την ολοκλήρωση του 92ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος κολύμβησης, η ΚΟΕ ανακοίνωσε τη σύνθεση της αποστολής που θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα. Συνολικά συμπεριλήφθησαν 15 αθλητές/αθλήτριες, εκ των οποίων οι εννέα (Γκολομέεβ, Μάρκος, Χρήστου, Σίσκος, Βαζαίος, Παπαστάμος, Δράκου, Ντουντουνάκη, Δρασίδου) έχουν πιάσει τα υψηλά όρια της διεθνούς ομοσπονδίας και άρα είχαν εξασφαλισμένη την πρόκρισή τους.

Από τους υπόλοιπους, αναμενόμενες ήταν οι παρουσίες του Αρκάδιου Ασπουγαλή, του Στέργιου Μπίλα και της Γεωργίας Δαμασιώτη, ενώ προστέθηκαν επίσης ο πολύπειρος Οδυσσέας Μελαδίνης (αναμένεται να συνεισφέσρει στα 4Χ100μ. ελεύθερο) και η Ελένη Κοντογεώργου. Εκπληξη αποτελεί η παρουσία της 17χρονης Αρτεμης Βασιλάκη, η οποία δεν έχει πετύχει ούτε χαμηλό όριο, αλλά έχει δείξει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και η ΚΟΕ αποφάσισε να της δώσει την ευκαιρία να ζήσει την εμπειρία μίας μεγάλης διοργάνωσης σε επίπεδο ανδρών/γυναικών. Η Ηρακλειώτισσα κολυμβήτρια (όπως και ο Απόστολος Σίσκος) θα μετάσχει επίσης το προσεχές διάστημα στο Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων, αλλά και στο Ευρωπαϊκό νέων Κ23.

Αναλυτικά η αποστολή για τη Φουκουόκα:

 

‘Ανδρες: Απόστολος Χρήστου (Ολυμπιακός), Κριστιάν Γκολομέεβ (Παναθηναϊκός), Ανδρέας Βαζαίος (ΟΦ Νέας Ιωνίας), Απόστολος Σίσκος (‘Αρης Θεσσαλονίκης), Δημήτρης Μάρκος (ΝΟ Καλαμακίου), Απόστολος Παπαστάμος (Ολυμπιακός), Οδυσσέας Μελαδίνης (ΠΑΟΚ), Αρκάδιος-Γιώργος Ασπούγαλης (Νέος Ηρακλής), Στέργιος Μπίλας (Ολυμπιακός)

Γυναίκες: Αννα Ντουντουνάκη (Παναθηναϊκός), Νόρα Δράκου (Παναθηναϊκός), Μαρίλεια Δρασίδου (Παλαιό Φάληρο), Γεωργία Δαμασιώτη (Ωκεανός), Αρτεμις Βασιλάκη (Τρίτων Ηρακλείου), Ελένη Κοντογεώργου (Ολυμπιακός).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.