Ετοιμάζεται για την Κυριακή η Νίκη Βόλου

Η σκέψη στον Αλμωπό και στο φινάλε

Η προσπάθεια της Νίκης Βόλου για φέτος δεν έχει ολοκληρωθεί, έστω και αν χάθηκε ο στόχος της ανόδου, και πλέον όλοι έχουν στρέψει την προσοχή τους στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Αλμωπό Αριδαίας.

Όπως είναι λογικό η Νίκη Βόλου θέλει να κλείσει μόνο θετικά αποτελέσματα τη χρονιά, στα εναπομείναντα παιχνίδια, ειδικά από τη στιγμή που αυτό με τον Αλμωπό είναι και ένα από τα τελευταία εντός έδρας. Βέβαια, όντας τιμωρημένη, δεν θα έχει τη στήριξη των φιλάθλων της, αφού το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, αλλά όπως και να έχει το θετικό αποτέλεσμα παραμένει ο μοναδικός στόχος.

Σε άλλα ζητήματα, αύριο αναμένεται να εκδικαστεί τελικά από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η προσφυγή της Νίκης Βόλου κατά της πρωτόδικης απόφασης που την τιμώρησε για τα επεισόδια στο παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Η εκδίκαση της έφεσης έχει ήδη αναβληθεί δύο φορές, και αναμένεται αύριο Τετάρτη να τεθεί ενώπιον των μελών της επιτροπής, και με τη Νίκη να ελπίζει ότι θα μειωθεί τουλάχιστον η ποινή, η οποία περιλάμβανε τον μηδενισμό της στο εν λόγω παιχνίδι, την αφαίρεση ενός βαθμού, δύο παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 30.250 ευρώ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.