Ρέππος: «Περήφανος για τη συνεργασία με τον ΓΣΑ»

μετά τη λύση της συνεργασίας μεταξύ ΓΣΑ και Κώστα Ρέππου που έγινε γνωστή μέσω social media, ο πρώην πλέον προπονητής της ομάδας ανέρτησε κι αυτός στα social media προσωπική δήλωση.

Αποχαιρετώντας τον σύλλογο ο Κώστας Ρέππος αναφέρει τα εξής: «Ύστερα από δύο υπέροχα χρόνια στον μεγάλο και ιστορικό αυτό σύλλογο αποφασίσαμε από κοινού με τη διοίκηση να μην συνεχιστεί η συνεργασία μας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση για την τιμή που μου έκανε να είμαι μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας και για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Υπήρξε αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη και από δω και πέρα μία πολύ καλή φιλία! Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την άριστη συνεργασία που είχαμε και για όλα αυτά που πετύχαμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Είμαι περήφανος που συνεργάστηκα μαζί τους γιατί εκτός από τη μεγάλη τους ποδοσφαιρική αξία είναι παιδιά με αρχές και ήθος. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που ήταν πάντα δίπλα μας και στήριξαν την ομάδα ειδικά στις δύσκολες στιγμές! Εύχομαι από καρδιάς στην ομάδα να έχει μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.