16 αθλητές του ΟΜΑΘ στην Πορταριά

Έπειτα από το Rally Acropolis στο οποίο συμμετείχαν με επιτυχία οι Γιάννης Πλάγος – Άλκης Ρέντης o Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα με την ανάβαση Πορταριάς, στην οποία συμμετέχουν 16 αθλητές του. .

Ξεκινώντας από το Rally Acropolis, οι Γιάννης Πλάγος – Άλκης Ρέντης αν και στάθηκαν άτυχοι πολύ νωρίς έχοντας κλαταρισμένο λάστιχο, κατάφεραν και πραγματοποίησαν μία μεστή εμφάνιση με αρκετά πλασαρίσματα στην τριάδα των ελληνικών πληρωμάτων στην πρώτη τους εμφάνιση με το Citroen C3 Rally2 της Ad-Momentum Racing αυτοκίνητο που αναμένεται να το απολαύσουν θεατές και οδηγοί και στους ελληνικούς αγώνες

Στην ανάβαση Πορταριάς, η αρχή γίνεται  με τη Ν2 στην οποία θα συμμετάσχει οι Βαγγέλης Μασιάλας,Γιάννης Μόσιος και Νίκος Λεγαντής όλοι τους με Citroen Saxo VTS θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά σε τέτοιου είδους αγώνα.

Στην κλάση Α5 τα τελευταία χρόνια οι αθλητές του ΟΜΑΘ μονοπωλούν τις πρώτες θέσεις.Ο Στάθης Δαμασιώτης με Toyota Yaris επανέρχεται έπειτα από τη νίκη του το 2020μ την ώρα που οι Άγγελος Μπατσίλας και Πάνος Συτζάκης αμφότεροι με Suzuki Swift αναμένεται να του βάλουν δύσκολα.

Στην πολύ ανταγωνιστική Α6 ο διακριθείς το 2020  Βασίλη Άναγνου αναμένεται να παλέψει για μία θέση στην τριάδα ενώ οι Βίκτωρ Σαρρής και Θανάσης Τσιτσιγιάννης, όλοι τους με Citroen Saxo VTS θα δώσουν την δική τους, μάχη την ώρα που ο Σταμάτης Μιχαήλ με Peugeot 106 S16 θέλει να πάρει το… αίμα του πίσω για την περσινή του εγκατάλειψη.

Στην Ε10 ο Κώστας Τραγής με Peugeot 205 GTi 1600 αναφέρεται ότι είναι ικανός για το καλύτερο σε μια κατηγορία που δυσκολεύει συνεχώς την ώρα που ο Γιώργος Σανίδας με Peugeot 306 1,6 αναμένεται να κινηθεί σε γρήγορους ρυθμούς κυνηγώντας εαυτόν και αλλήλους.

Στην Formula Saloon στα ατμοσφαιρικά ο Δημήτρης Μπερτζέμης αναμένεται ξεσηκώσει και πάλι το βουνό με την γνωστή B.M.W. M3 Ε36 στοχεύοντας σε νέο προσωπικό ρεκόρ.

Στην ίδια κατηγορία αλλά στα δικίνητα υπερτροφοδοτούμενα ο Γρηγόρης Κορίνθιος με το πολύ δυνατό Seat Leon Cupra R στοχεύει στο βάθρο την ώρα που ο Τάσος Καμζιόλης με B.M.W. M3 E30 επιστρέφει μετά από πολύχρονή απουσία.

Τέλος στα ιστορικά ο Γιώργος Μαγγιδάς με Ford Escort Mk2 θέλει να επαναλάβει την περσινή του εμφάνιση όταν και ανέβηκε το βουνό σε εντυπωσιακούς ρυθμούς.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν στο Rally Acropolis και εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στην ανάβαση Πορταριάς καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.