17-18 Δεκεμβρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο

Στο Αμύνταιο της Φλώρινας

Το Αμύνταιο Φλώρινας, θα φιλοξενήσει για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια, το Σαββατοκύριακο 17-18 Δεκεμβρίου το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών (ατομικό/μικτό ομαδικό) Τζούντο.

«Χωρίς περιορισμούς πλέον, μετά την τριετή υγειονομική περιπέτεια με τον κορονοϊό, έφτασε η ώρα να αναδειχθούν στο Αμύνταιο, οι νέοι Πρωταθλητές Ελλάδος σε άνδρες και γυναίκες, σε μια διοργάνωση άκρως ανταγωνιστική» αναφέρει στην προκύρηξη των αγώνων ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, Δημήτρης Μηχαηλίδης.

Οι κατηγορίες των αθλητών αφορούν Άνδρες και Γυναίκες γεννηθέντες και γεννηθείσες το 2007 και προηγούμενα έτη, και από εκεί και πέρα κατηγοριοποιούνται ως εξής:

Ανδρών: -60κ.,- 66κ.,-73κ.,-81κ., -90κ., -100κ., +100κ.

Γυναικών: -48κ., -52κ., – 57κ., -63κ., -70κ., -78κ.,+78κ.

Η διάρκεια του κάθε αγώνα έχει οριστεί στα τέσσερα λεπτά. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο και την Πάγια Εγκύκλιο των Πρωταθλημάτων, και σύμφωνα με τις οδηγίες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τζούντο και τους κανονισμούς διαιτησίας όπως ορίζονται από την τελευταία.

Στο Μικτό Ομαδικό οι κατηγορίες είναι οι εξής: -57κ. Γυναικών, -73κ. Ανδρών, -70κ. Γυναικών, -90κ. Ανδρών, +70κ. Γυναικών, +90κ. Ανδρών.

Κάθε ομάδα θα αποτελείται κατ’ ελάχιστον από τέσσερις αθλητές, ο μέγιστος αριθμός αθλητών που μπορεί να δηλωθεί είναι 12 αθλητές (2 ανά κατηγορία κιλών).  Όσοι αθλητές αγωνίζονται στο ατομικό δεν θα ζυγιστούν εκ νέου για το ομαδικό.  Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης κάθε αθλητής θα μπορεί να δηλωθεί σε μια κατηγορία μεγαλύτερη αυτής που έχει δηλωθεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.