17 μετάλλια ο ΟΕΑ-ΝΑΒ στους ΧειμερινούςΑγώνες Βορείου Ελλάδας

Πρώτος στην κατηγορία Παγκορασίδων Β’

Ολοκληρώθηκαν οι Χειμερινοί Αγώνες Κατηγοριών κολύμβησης Β. Ελλάδας, που διεξήχθησαν στην Θεσσαλονίκη στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, το τριήμερος 10-12 Φεβρουαρίου με τον ΟΕΑ-ΝΑΒ να συμμετέχει με 23 συνολικά αθλητές και αθλήτριες και να φτάνει στην κατάκτηση 17 μεταλλίων, όντας πρώτος στις Παγκορασίδες Β’!

«Οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του ΟΕΑ-ΝΑΒ, μετά την εξαιρετική εμφάνιση στην μεγαλύτερη κατηγορία (Εφήβων-Παίδων / Νεανίδων-Κορασίδων) αγωνίστηκαν πολύ δυνατά , κατακτώντας  μετάλλια και πολλές κατατάξεις στις βαθμολογούμενες θέσεις και κυρίως κατέκτησαν  την πεποίθηση ότι η ομαδική προσπάθεια με συνέπεια οδηγεί σε καλά αποτελέσματα, δικαιώνοντας τις προσπάθειες των ιδίων των αθλητών και των προπονητών τους  Κωνσταντίνο Χατζηγεωργίου και Κωνσταντίνο Ιωάννου. Μετά από πολλά χρόνια ο ΟΕΑ-ΝΑΒ πήρε την θέση που του αρμόζει η  Ιστορία του και η Ναυταθλητική Ιστορία της περιοχής μας» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η διοίκηση του συλλόγου.

Ο ΟΕΑΝΑΒ ήρθε πρώτος κατακτώντας το αθλούμενο κύπελλο από την ΚΟΕ στην κατηγορία Παγκορασίδων Β’ με 369 βαθμούς, 9ος στην κατηγορία Παγκορασίδων Α΄ με 127 Βαθμούς, 26ος στην κατηγορία  Παμπαίδων Α’ με 26 βαθμούς και στη κατηγορία Παμπαίδων Β’ 8ος  με  115 βαθμούς.

8 χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι:

-Ευαγγελία Καραΐσκου στα 50-100-200 μ πρόσθιο ΠΚΒ

-Πηνελόπη Προβίδα 50μ και 100μ ελεύθερο Νεανίδων

-Ιουλία Νιζάμη 100μ ελεύθερο και 200μ μικτή ατομική ΠΚΒ

-Η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 ελεύθερο ΠΚΒ με τις  Λυδία Γιαννάκου-Λαμπρινή Παπαδημητρίου-Μαρίλια Βασιλείου-Ιουλία Νιζάμη

8 ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι:

-Θανάσης Μακρής στα 50μ ελεύθερο Εφήβων

-Ιουλία Νιζάμη στα 200μ ελεύθερο ΠΚΒ

-Λαμπρινή Παπαδημητρίου στα 50μ πεταλούδα ΠΚΒ

-Μαρίλια Βασιλείου στα 400μ ελεύθερο ΠΚΒ

-Μιλτιάδης Σπαθής στα 50μ πεταλούδα Παμπαίδων Β’.

Και οι ομάδες σκυταλοδρομίας 4Χ100 μικτή MIXED ΠΠΒ/ΠΚΒ (με τους Δημήτρη Γκάτση,  Μιλτιάδη Σπαθή και τις Ευαγγελία Καραΐσκου-Ιουλία Νιζάμη) 4Χ200 ελεύθερο ΠΚΒ (με τις Ιουλία Νιζάμη-Μαρίλια Βασιλείου-Ξένια Κόκκαλη-Λυδία Γιαννάκου) και 4Χ100 μικτή ομαδική ΠΚB με τις Μαρίλια Βασιλείου-Ευαγγελία Καραΐσκου-Ιουλία Νιζάμη-Λυδία Γιαννάκου)

1 Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 ελεύθερο MIXED ΠΠΒ/ΠΚΒ με τους Δημήτρη Γκάτση-Μιλτιάδη Σπαθή και τις Λυδία Γιαννάκου, Ιουλία Νιζάμη.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΕΑ-ΝΑΒ συγχαίρει ολόθερμα τους αθλητές και αθλήτριες καθώς επίσης τους προπονητές τους Κωνσταντίνο Χατζηγεωργίου και  Κωνσταντίνο Ιωάννου» αναφέρεται στην κατάληξη της ανακοίνωσης του συλλόγου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.