18o Τουρνουά Beach Soccer και Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3on3 σε Χορευτό και Ζαγορά

Ο Αθλητικός Όμιλος “Κένταυρος” Ζαγοράς διοργανώνει και τη φετινή θερινή περίοδο για δέκατη όγδοη συνεχόμενη φορά Τουρνουά Beach Soccer 5Χ5 στην άμμο, στην παραλία του Χορευτού, αλλά και Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3on3 το στο ανοικτό γήπεδο Κωλλέτη στη Ζαγορά, όπου δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, μικροί – μεγάλοι, οι επισκέπτες της περιοχής καθώς και οποιοσδήποτε άλλος επιθυμεί να δημιουργήσει τη δική του ομάδα και να λάβει μέρος στις αθλητικές εκδηλώσεις.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνει ο Α.Ο. Κένταυρος Ζαγοράς, ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου και η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Οι αγώνες του Βeach Soccer θα γίνουν στην άμμο, στην παραλία του Χορευτού. Η διάρκεια του τουρνουά είναι από 30 Ιουλίου έως και 4 Αυγούστου 2018, με τους τελικούς αγώνες όλων των κατηγοριών να γίνονται την τελευταία ημέρα των διοργανώσεων. Επίσης οι αγώνες θα διεξαχθούν με σύστημα ομίλων-πρόκρισης.

Το τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3on3 θα γίνει στο ανοικτό γήπεδο Κωλλέτη το διήμερο Σαββατο 21 Ιουλίου – Κυριακή 22 Ιουλίου 2018.

Η κλήρωση των ομίλων και των αγώνων των ομάδων θα γίνει δύο ημέρες πριν την έναρξη του τουρνουά στα γραφεία του Συλλόγου.

Πληροφορίες όσον αφορά τις δηλώσεις συμμετοχής καθώς και τα προγράμματα αγώνων θα αναρτηθούν στα γραφεία του Συλλόγου, στην σελίδα μας στο facebook: (www.facebook.com/aozkentavros) καθώς και στο επίσημο site (http://www.aozkentavros.gr) του Α.Ο. Κενταύρου Ζαγοράς. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. 24260 23060 κ. Θαρσίτη Γεώργιο.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.