1ο Διενοριακό πρωτάθλημα Σκακιού Ι.Μ. Δημητριάδος – Σ.Ε. Βόλου

Η Σκακιστική Ένωση Βόλου σε συνεργασία με το Γραφείο Νεότητας της Ι.Μ. Δημη-τριάδος και Αλμυρού διοργανώνουν την προσεχή Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, το 1ο Διενοριακό πρωτάθλημα Σκακιού στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας που απευθύνεται σε μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου οι οποίοι φοιτούν στα κατηχητικά σχολεία της Ι. Μητροπόλεως. Για συμμετοχές οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στους ιερείς της ενορίας τους.

Την προηγούμενη Κυριακή 24 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με σημαντικό αριθμό συμμετοχών (34), το 2ο τουρνουά ΡΑΠΙΝΤ της ΣΕ Βόλου στο Playground που ευρίσκεται στο Αθλητικό κέντρο του Δήμου Βόλου «Βάκης Παρασκευόπουλος». Σ αυτό το τουρνουά, νεαροί και αδιαβάθμητοι σκακιστές είχαν την ευκαιρία να τεθούν αντιμέτωποι ισχυρών σκακιστών και έτσι να αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες.

Νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο Draci Robert με 5,5 βαθμούς/6. Δεύτερος αναδείχθηκε ο Καρανικόλας Θεόδωρος με 5 β. και τρίτος ο Στασινός Ηλίας με τους ίδιους βαθμούς. Στους παραπάνω απένειμαν τα σχετικά μετάλλια (χρυσό – αργυρό και χάλκινο) ο πρόεδρος της ΣΕ Βόλου Χατζηπολίτης Γ., ο ταμίας του συλλόγου Καβούρης Γ. και ο βετεράνος σκακιστής Δημόπουλος Χρ. Χρυσά μετάλλια απονεμήθηκαν, στον Αγραφιώτη Στυλιανό ως πρώτο της κατηγορίας κάτω των 14 ετών από τον έφορο υλικού του συλλόγου Καρανικόλα Θεόδωρο και στον Βέλιο Κωνσταντίνο ως πρώτο της κατηγορίας των αδιαβαθμήτων από τον παλαίμαχο σκακιστή της ΣΕ Βόλου, Σαχίνη Χαρίτωνα.

Διαιτητές του τουρνουά ήταν οι Ι. Σκοτεινιώτης και Γ. Καβούρης. Στο τουρνουά έλαβαν μέρος οι: Draci R., Στασινός Ηλ., Αγραφιώτης Μ., Χατζηπολίτης Γ., Αγραφιώτης Ι., Δημόπουλος Χρ., Βέλλιος Κ., Σταματάς Ορφ., Βέλλιου Μαρία, Κουτσουβέλης Π., Ρούμπος Ι., Ψυχογιός Απ., Κούντριας Απ., Χαρίλας Ν., Βλάχος Θ., Αλεξόπουλος Φ., Γεωργούσης Π., Κούντριας Κ., Τσοχατζής Αρ., Καρράς Αθ., Ευαγγελινός Κ., Πολυμέρου Μ., Δαλαμπήρας Σπ., Λιάκος Γ., Σαχίνης Χ., Γεωργαντζάς Β., Νιφόρος Ορ., Θεοχαροπούλου Χριστίνα, Καρρά Βαρβάρα, Ζαχαρίου Φ., Καρράς Κ., Χαχούδης Π. και Τσίγκα Άννα.
Η Σκακιστική Ένωση Βόλου έκανε παράλληλα γνωστή τη λειτουργία του χώρου της από Δευτέρα έως Πέμπτη τις ώρες 18:00 – 22:00 για τους φίλους του σκακιού ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο είναι αφιερωμένο στις παρουσιάσεις θεωρίας και πρακτικής του σκακιού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.