2η αγωνιστική Α’ ΕΠΣΘ: Εύκολη νίκη για Αγία Άννα, ισοπαλία στον Ριζόμυλο

Με δύο παιχνίδια, από ένα σε κάθε όμιλο, άνοιξε η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣΘ, σήμερα Σάββατο 9 Οκτωβρίου. Η Αγία Άννα, στο πρώτο φετινό της παιχνίδι, μιας και στην πρώτη αγωνιστική είχε το παιχνίδι με την Μακρινίτσα, επικράτησε εύκολα της Ακρόπολης στο γήπεδο του Σέσκλου με 0-4, ενώ μοιράστηκαν από ένα βαθμό Αστέρας Ριζομύλου και ΦΘ Αγχίαλος.

 

Ακρόπολη-Αγ. Άννα 0-4

Ανώτερη η Αγία Άννα, πέρασε μέσα από το γήπεδο του Σέσκλου με 0-4. Το πρώτο τέρμα της χρονιάς για την ομάδα του Κώστα Τσιουρέλη πέτυχε ο Παπαδημητρίου στο 30ο λεπτό, ενώ έκανε το 2-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου, ο Πετράκος στο 42ο λεπτό. Ο Κορέτα στο 60ο λεπτό και ο Τσελεπής στο τελευταίο λεπτό, διαμόρφωσαν το τελικό 0-4, για το πρώτο τρίποντο της χρονιάς για τους ερυθρόλευκους.

Αγία Άννα: Αϊντίνι, Χατζητρακόσια (72ο Στεργίου), Στεργιόπουλος (52ο Παπαδήμος), Χολέβας, Χατζημητροφάνης,  Τσέλιος (60ο Τσελεπής), Κορέτα (72ο Σιώμος), Τσουρέλης, Παπαδημητρίου, Πετράκος, Νιαώτης (46ο Κακάλιας).

 

Αστέρας-ΦΘ Αγγχίαλος 0-0

Για το δεύτερο όμιλο, Αστέρας και ΦΘ Αγχίαλος ήρθαν ισόπαλοι, με τους γηπεδούχους να μην καταφέρνουν να πάρουν το πρώτο τρίποντο και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν ένα πόντο και να συνεχίζουν αήττητοι.

ΦΘ Αγχίαλος: Μοράβας, Ζητούδης, Σίμος, (46 Κόκκαλης), Μαγιόγλου, Προβιάς, Δράγνης (46ο Χ. Δαμάσκος), Α. Δαμάσκος, Λάμπρου, Νούσιας (77ο Δημακόπουλος), Άλμπα, Τσάκαλος (65ο Κάρος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.