2η ευκαιρία πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου από τώρα και στο εξής θα υπάρχει η λεγόμενη «δεύτερη ευκαιρία πρόκρισης» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Συγκεκριμένα όσοι αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Παρίσι το 2024, δεν κατορθώσουν να περάσουν από τον πρώτο γύρο, θα έχουν την δυνατότητα να προσπαθήσουν ξανά για την πρόκριση. Αυτό θα ισχύει στα ατομικά αγωνίσματα από 200 ως 1.500 μέτρα και σε εκείνα που περιλαμβάνουν εμπόδια.

Τα 100 μ. τίθενται εκτός συζήτησης, καθώς ήδη υπάρχουν προκριματικές φάσεις πριν τον πρώτο γύρο. Ουσιαστικά το ρεπεσάζ θα γίνεται μετά τον πρώτο γύρο, προσθέτοντας έναν ακόμα στην διαδικασία, αντικαθιστώντας το σύστημα που έλεγε ότι οι αθλητές περνούν στην επόμενη φάση βάση με την απόδοση που έχουν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.