4-0 ο Παναθηναϊκός την Αναγέννηση Καρδίτσας

Mετά το εμφατικό 4-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας η ρεβάνς της Τρίτης (25/01) για τα προημιτελικά του κυπέλλου έχει τυπικό χαρακτήρα για τον Παναθηναϊκό.

Τρομερά… κέφια απ’ τον Ματέους Βιτάλ, ο οποίος σημείωσε τα δύο πρώτα τέρματα των «πράσινων», δύο ασίστ (προς τον Βραζιλιάνο) κι ένα γκολ από τον Αϊτόρ, «κερασάκι» στην τούρτα από τον Καρλίτος, με τρομερό ψηλοκρεμαστό πλασέ λίγο πριν το ημίχρονο.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ μόλις στο 6’, όταν από κάθετη πάσα του Βιγιαφάνιες προς τον Αϊτόρ, ο Ισπανός εξτρέμ γύρισε την μπάλα προς τον Βιτάλ, ο οποίος έκανε το 1-0.

Οι «πράσινοι» στο 20’ έφτασαν στο 2-0, μετά από γύρισμα του Αϊτόρ στην «καρδιά» της άμυνας της θεσσαλικής ομάδας, με τον Βιτάλ να πετάγεται και με πλασέ να σκοράρει και πάλι.  Στο 32’ οι «πράσινοι» έκαναν το 3-0 με πλασέ του Αϊτόρ έπειτα από κάθετη πάσα του Καρλίτος.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να επιτίθεται κατά κύματα και στο 42’, σημείωσε το τέταρτο τέρμα του, όταν από μπαλιά του Κώτσιρα, ο Καρλίτος έκανε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ, για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Γκέκα.

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Μαουρίσιο (46’ Αλεξανδρόπουλος), Βιγιαφάνιες (62’ Λούντκβιστ), Αϊτόρ (77’ Σάντσες), Βιτάλ (46’ Παλάσιος), Καρλίτος (67’ Ιωαννίδης).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Κουτρομάνος (69’ Πολίτης), Γκόλιας, Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Πλέγας, Βιδάλ (46’ Μπάλλας), Γκίνη, Μανιός (46’ Λαρέα), Μπραμπίγια (46’ Καρανίκας), Μπένγκοα (69’ Ξέρρας).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.