Μπίλης: “Για χρήσιμα συμπεράσματα, με μία τόσο δυνατή ομάδα, όπως η Νίκη”

Την Κυριακή (9/9) και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου με τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ γίνεται ο φιλικός αγώνας Ρήγας Φεραίος-Νίκη Βόλου. Θα είναι το τελευταίο ματς για τους κυανόλευκους εκτός απροόπτου πριν το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Δόξα Δράμας. Η Νίκη έχει δύο συνεχόμενες ισοπαλίες σε φιλικά  (3-3 με Μετέωρα και 1-1 με Σέλλανα), ενώ ο αντίπαλός της σε πέντε ματς στη έδρα του σε φιλικές αναμετρήσεις έχει ισάριθμες νίκες μέχρι στιγμής. Σίγουρα ο Ρήγας δείχνει παρά τον υποβιβασμό του στην Α’ ΕΠΣΘ ότι δεν είναι ομάδα Τοπικού και σίγουρα θα είναι ένα καλό τεστ για την ομάδα του Φάντζιο Μπούις, που δε θα έχει στη διάθεσή του τον Τζιώρα και τον Τσεμπερίδη.

Από την άλλη ο τεχνικός των γηπεδούχων, Θανάσης Μπίλης, δεν υπολογίζει στον Σπαθή, που έχει θλάση, τον Ράπτη, που δεν έχει επανέλθει πλήρως μετά τον τραυματισμό στο γόνατο, ενώ θα προφυλαχθούν κατά πάσα πιθανότητα οι Πάσχος και Μιχολίτσης, αφού κι αυτοί είχαν προβλήματα τραυματισμών.

Σε δήλωση που έκανε ο κ. Μπίλης στο magnesiasports τόνισε: «Είναι ένα δυνατό φιλικό με μία ομάδα που είναι πιο έτοιμη από μας, κακά τα ψέματα, και αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία. Θέλουμε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα με μία τόσο δυνατή ομάδα και να κερδίσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.