Παναιτωλικός-ΝΠΣ Βόλος: Η προαναγγελία

Την προαναγγελία του αγώνα ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΝΠΣ Βόλος έδωσε στη δημοσιότητα η Super League, με τις δύο ομάδες να θέλουν βαθμούς για διαφορετικούς λόγους.
Ο Παναιτωλικός έχασε στην Τρίπολη στο τελευταίο παιχνίδι του, αφού ήταν αήττητος στα τέσσερα προηγούμενα επίσημα. Αμέσως πριν την ήττα είχε πετύχει την δεύτερη μόλις νίκη του στο πρωτάθλημα επί του Άρη, μετά από εκείνη επί του ΟΦΗ, παραμονές Χριστουγέννων. Αλλά ήταν η πρώτη μπροστά στο κοινό του, αφού με τον ΟΦΗ έπαιξε χωρίς θεατές.
Έχει καταφέρει να κερδίσει τώρα δύο από τα επτά τελευταία του, ενώ δεν είχε νίκη στα πρώτα 15. Έχει δύο ήττες στα τελευταία οκτώ επίσημα, ενώ είχε 10 στα προηγούμενα 14.

Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 17 γκολ, μετά τα 15 του Πανιωνίου. Έχει βάλει εννέα γκολ στα τελευταία επτά παιχνίδια, έχοντας σκοράρει στα έξι από αυτά. Στα 15 πρώτα παιχνίδια του είχε βάλει μόλις οκτώ! Έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα με 36 γκολ, μαζί με τον ΝΠΣ Βόλος, πίσω από τα 39 του Πανιώνιου.

Ο Παναιτωλικός εντός έδρας

Νίκησε τον Άρη, μόλις η δεύτερη νίκη του μετά από αυτή επί του ΟΦΗ, με 2-0 και αυτή.
Κατάφερε να κερδίσει τα δύο από τα τέσσερα τελευταία, αφού δεν είχε κάνει νίκη στα επτά πρώτα. Τώρα έχει χάσει ένα από τα τέσσερα τελευταία, ενώ είχε πέντε ήττες και τρεις ισοπαλίες στα οκτώ πρώτα.
Μαζί με τη Λαμία και τον Πανιώνιο έχουν βάλει τα λιγότερα γκολ εντός έδρας, εννέα.

Ο ΝΠΣ Βόλος
Κατάφερε να νικήσει τη Λαμία, μετά από τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη και μόλις ένα βαθμό σε αυτούς. Έχει μια νίκη στα πέντε τελευταία και δύο στα οκτώ τελευταία.
Έχει κερδίσει τέσσερα από τα 18 τελευταία, ενώ είχε τρεις νίκες στα τέσσερα πρώτα! Δεν είχε ισοπαλία στα 10 πρώτα παιχνίδια, αλλά έχει κάνε τέσσερις στα 12 τελευταία.
Έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα με 36 γκολ, μαζί με τον Παναιτωλικό, πίσω από τα 39 του Πανιώνιου.

Ο ΝΠΣ Βόλος εκτός έδρας
Έχασε στην Τούμπα, αφού ήταν αήττητος στα δύο προηγούμενα, με νίκη στο Ηράκλειο και ισοπαλία στο Περιστέρι. Έχει τώρα μια ήττα στα τρία τελευταία, αφού είχε χάσει έξι από τα επτά προηγούμενα. Εκτός από το Ηράκλειο, έχει άλλη μια νίκη, στην πρεμιέρα στη Νέα Σμύρνη.

Μεταξύ τους
Το παρελθόν τους περιορίζεται στον αγώνα του πρώτου γύρου, όπου εξελίχθηκε συναρπαστικά και βρήκε νικητή τον ΝΠΣ Βόλος.

Στον πρώτο γύρο
09.11.2019: ΝΠΣ Βόλος – Παναιτωλικός 3-2
(55’ φάουλ Μουνίθ, 66’ σουτ Μάντζης, 78’ σουτ Γέντρισεκ – 39’ σουτ Σανιά, 68’ σουτ Αριγίμπι. Στο 64’ 2η κίτρινη Σίενστεντ του Παναιτωλικού).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.