6η θέση για Καλανδαρίδη-Παλαιοπάνο στο Παγκόσμιο Κωπηλασίας

Με την κατάκτηση της 6ης θέσης ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στο Ράτσιτσε της Τσεχίας ο Στέφανος Ντούσκος στον τελικό του σκιφ και οι Θανάσης Παλαιοπάνος-Γιάννης Καλανδαρίδης στον τελικό του διπλού σκιφ.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό των αντιπάλων του που ξεκίνησαν πολύ δυνατά την κούρσα και πήρε την 6η θέση με 7:10.64. Το χρυσό κατέκτησε ο Γερμανός Ζίντλερ με 6:48.67, το ασημένιο ο Ολλανδός Τέελαρ (6:50.12) και το χάλκινο ο Βρετανός Τόμας (6:51.44).

Αντίστοιχη θέση και για τους Παλαιοπάνο-Καλανδαρίδη στο τελικό του διπλού σκιφ. Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε σε 6:32.78 ενώ το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε το πλήρωμα της Γαλλίας με τους χρυσούς Ολυμπιονίκες Μπουσερόν-Αντροντιά που τερμάτισε σε 6:09.34.

Τέλος την 3η θέση στον τελικό Γ του διπλού των γυναικών κατέλαβαν οι Ευαγγελία Φράγκου-Στέλλα Νάτσιουλα  και με χρόνο 7:13.09 κατετάγησαν 15ες στη γενική.

Η Ελλάδα ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ράτσιτσε με ένα ασημένιο μετάλλιο , αυτό του Αντώνη Παπακωνσταντίνου στο σκιφ ελ βαρών και πέντε συμμετοχές σε μεγάλους τελικούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.