8/10 νίκες για τα μέλη του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ

Η ομάδα Ιππικής Δεξιοτεχνίας του ιππικού ομίλου Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ συμμετείχε στον 5ο και 6ο αγώνα Ιππικής Δεξιοτεχνίας Βορείου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Ιππασίας Θεσσαλονίκης κατακτώντας οκτώ νίκες στις δέκα κατηγορίες που συμμετείχαν.

Συγκεκριμένα η μικρότερη αμαζόνα που συμμετείχε, Α. Τοπάλη με το νέο άλογό της Bianca Luna, όχι μόνο κατέκτησαν το κύπελλο αλλά έκλεψαν τις εντυπώσεις το Σάββατο εκτελώντας μια εκπληκτική διαδρομή και λαμβάνοντας ένα πολύ υψηλό ποσοστό από τους κριτές, φέρνοντας το δίδυμο στην πρώτη θέση της κατάταξης ανάμεσα στους Παίδες αθλητές της κατηγορίας Α3. Στην ίδια κατηγορία της επόμενης ημέρας το ζευγάρι έλαβε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Την πρώτη θέση και τα κύπελλα των αντίστοιχων κατηγοριών Α3 ενηλίκων του διημέρου έλαβε η πεπειραμένη Λ. Κουτρομάνου με τον ίππο Happy Day, καθώς και άλλο ένα κύπελλο στην κατηγορία Α4 της Κυριακής και τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Α4 του Σαββάτου.

Η περσινή πολυνίκης της κατηγορίας Α6, Ν. Τσούνη με τον ίππο Mad Max, κατέκτησει εκ νέου τις πρωτιές στην κατηγορία αυτή, καθώς και μια πρωτιά στην κατηγορία Α4 του Σαββάτου.

Η πλέον φουλ ταιμ εμποδίστρια του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ  Α. Χένρι με τον ίππο Contessa, άφησαν για ένα Σαββατοκύριακο τους αγώνες εμποδίων και δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε κάτι διαφορετικό. Δοκίμασαν δυο από τις μεγαλύτερες κατηγορίες του διημέρου με πολύ καλές κριτικές και τρεις πρώτες θέσεις από τις τέσσερις κατηγορίες που συμμετείχαν.

Τέλος, δύο εξαιρετικές διαδρομές εκτέλεσαν η προπονήτρια του ομίλου, Α. Ανετοπούλου με τον ίππο Frescoμ λαμβάνοντας και αυτοί με την σειρά τους δυο κύπελλα στην Γ5 ανώτερη κατηγορία του αγώνα.