Tae Kwon Do: Νέες πανελλήνιες διακρίσεις για τον Νικόμαχο

Με τον καλύτερο τρόπο συνεχίζεται η αθλητική χρονιά 2021-2022 για τον Νικόμαχο Βόλου, όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του συλλόγου. Μετά την Πανευρωπαϊκή διάκριση που έγινε πριν από 2 μήνες οι αθλητές του συλλόγου κατάφεραν να κατακτήσουν μετάλλια στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Εφήβων Νεανίδων και Παίδων Κορασίδων που έγιναν στην Χαλκίδα.

Συγκεκριμένα, στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων ο Χρήστος Φραδέλος κατάφερε  να κατακτήσει μετά από μια καταπληκτική εμφάνιση το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία -73 Εφήβων, με τους υπευθύνους του συλλόγου να υποστηρίζουν ότι δείχνει πως έχει μεγάλες δυνατότητες για το μέλλον σε ότι αφορά το αγωνιστικό Tae Kwon Do. Στις ίδιες ηλικιακές κατηγορίες ο Ανάργυρος Χλίτσιος κατάφερε και αυτός να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Εφήβων -78, αν και ο μικρότερος ηλικιακά αφού είναι γεννημένος το 2006, με τον σύλλογο να σημειώνει ότι έδειξε πως για τα επόμενα 2 χρόνια πως μπορεί να κάνει μεγαλύτερες επιτυχίες. Την 5η Πανελλήνια θέση κατέκτησε ο Ευάγγελος Τόρης στην κατηγορία -59 Εφήβων και  επίσης αγωνίστηκαν η Λιάκου Φωτεινή, Κρητικού Ελένη και Σανιδάς Θάνος, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Στις κατηγορίες Παίδων Κορασίδων η ήδη Πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια του συλλόγου Ελένη Ψαρογιάννη κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο. Την 5η πανελλήνια θέση κατέκτησε η Βικτωρία Εμερτζιάδη στην κατηγορία -41 Κορασίδων ενώ πάρα πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι Νίκος Καραμπελιάς και Ελευθέριος Καραπάνος.

«Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει προπονητές και αθλητές και τονίζει πως θα συνεχίσει όπως όλα αυτά τα χρόνια την δυναμική του πορεία κρατώντας την κορυφαία θέση που κατέχει στην γεωγραφική περιοχή που ανήκει» καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.