“Μπλακ άουτ” στο τέλος και ήττα για τη Δήμητρα από τον ΑΟ Υπάτου (φωτορεπορτάζ)

Μέχρι το 84ο  λεπτό προηγούνταν η Δήμητρα με το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Θωμαΐδης, από το πρώτο ημίχρονο, αλλά ένα δεκάλεπτο πριν το τέλος μαζί με τις καθυστερήσεις ήταν αρκετό για τον ΑΟ Υπάτου να κάνει την ολική ανατροπή και να «γυρίσει» τούμπα το ματς, παίρνοντας το τρίποντο μέσα στο γήπεδο της Ευξεινούπολης με 1-3.

Ο ΑΟ Υπάτου στο 10ο λεπτό είχε μια καλή στιγμή με τον Ποτουρίδη να χάνει από κοντά –δύο φορές- καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Χαρχαλάκης και ο Στεφανής του είπαν όχι, σχεδόν πάνω στη γραμμή του τέρματος.

Η Δήμητρα προηγήθηκε όπως προαναφέρθηκε στο 34ο λεπτό με τον Σταμάτη Καρρά να κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχθηκε από τον Πέντα, ανέλαβε να το εκτελέσει ο Θωμαΐδης, ευστοχώντας για το 1-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν περισσότερο, οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν, αλλά μέχρι εκείνο το σημείο ό,τι πέρναγε στην άμυνα της Δήμητρας, το …καθάριζαν οι αμυντικοί των γηπεδούχων με μεγάλη αυτοθυσία, πέφτοντας στα πόδια των αντιπάλων τους, χωρίς φάουλ, διώχνοντας την μπάλα.

Όλα αυτά μέχρι το 85ο λεπτό, όταν ο Αργυρίου νίκησε τον Ρωμανό Χαρχαλάκη με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ ο ΑΟ Υπάτου πήρε «κεφάλι» στο σκορ με το κεφάλι του Βέρτζου για το 1-2. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι «σφράγισαν» το τρίποντο με σουτ του Ατματζίδη.

Δήμητρα: Χαρχαλάκης, Λάμπος, Φαράντος, Στεφανής, Γαλανόπουλος, Θωμαΐδης, Καρράς (73’ Καμπέρης), Βουρδάκης, Κρανάς (63’ Δημητρίου), Σιώβας (63’ Διαμαντόπουλος), Αναστασίου.

ΑΟ Υπάτου: Βουτσελάς, Αργυρίου, Βέρτζος, Ροκάι, Λίμα, Ετσεγκόιεν, Πέντα (46’ Σταγάκης), Ατματζίδης (93’Παπαδόπουλος), Σπηλιώτης, Ποτουρίδης (93’ Τζαβάρας), Μπουρούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.