Aπό το Βόλο στην Ολύμπια Λάρισας η Δήμητρα Χαβαλέ

Σημαντικά ενισχύεται η Ολύμπια Λάρισας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Βορρά αφού συμφώνησε με δύο πολύπειρες παίκτριες στην περιφέρεια. Πρόκειται για τη Μαρία Κυριτσάκα που αγωνιζόταν στην Ολύμπια αλλά αποκτήθηκε πλέον με ελεύθερη μεταγραφή από την συμπολίτισσα Ολυμπιάδα και την Δήμητρα Χαβαλέ, που πέρσι έπαιζε στον Ολυμπιακό Βόλου.

Σε δηλώσεις της η Μαρία Κυριτσάκα στάθηκε στα εξής:
«Είμαι πολύ ευτυχισμένη που πια ανήκω στην ομάδα της Ολύμπια που εχει γίνει πια για μένα οικογένεια, καθώς έτσι είναι το κλίμα σε αυτή την ομάδα, το οποίο είναι πολύ σπάνιο στον χώρο του μπάσκετ. Επίσης η Ολύμπια καλύπτει όλες μου τις φιλοδοξίες και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει για τη νέα σεζόν. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την διοίκηση της Ολυμπιάδας Λάρισας που δεν στάθηκε εμπόδιο στην επιθυμία μου να αγωνιστώ στην Α2 εθνική κατηγορία με την Ολύμπια τα τελευταία χρόνια και πόσο μάλλον φέτος που με βοήθησε με την αποδέσμευση μου».

Η Δήμητρα Χαβαλέ (1,75μ), ήταν από τις καλύτερες παίκτριες της Α2, πέρσι, βοηθώντας τον Ολυμπιακό Βόλου να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία του γυναικείου μπάσκετ. Η έμπειρη παίκτρια με πολυετή θητεία στα γήπεδα της Α1 (Παλ. Φάληρο , ΜΕΝΤ, Πανσερραϊκό, Ακαδημία Ηλιούπολης, Παναθηναϊκό, Πανιώνιο),ανήκει πλέον στο δυναμικό της Ολύμπια και σίγουρα θα αποτελέσει ένα δυνατό όπλο για την ομάδα της Λάρισας. Σε δηλώσεις της η έμπειρη guard δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συμμετέχω στη φετινή προσπάθεια της ομάδας της Λάρισας. θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της νέας μου ομάδας και εύχομαι να έχουμε μία άψογη συνεργασία».

weplayball.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.