Α.Ε. 2002: Εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κυριάκο Βέργο

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή της Κυριάκο Βέργο εξέδωσε η διοίκησης της Α.Ε. 2002. Ο αδερφός της Κατερίνας Βέργου, αθλήτριας του στίβου και διαιτητή, και του Γιάννη Βέργου, που αγωνίζεται στη Νίκη, παραμένει πιστός στην ομάδα από την αρχή της καριέρας του, γι’ αυτό και οι ιθύνοντες του συλλόγου του πλέκουν το εγκώμιο, καθώς συν τοις άλλοις, όπως τονίζεται, συνδυάζει τα αθλητικά προσόντα με τον άριστο χαρακτήρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κύριο μέλημα του συλλόγου μας από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα δεν είναι άλλο από το να βρίσκουν αθλητική στέγη όλα τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής του Νοτίου Πηλίου.

Αυτά τα παιδιά αποτελούν μέχρι και σήμερα τη ραχοκοκαλιά της ομάδας μας γενιά με τη γενιά και σε συνδυασμό με την οικειοθελή και σημαντικότατη βοήθεια που προσφέρουν και αρκετοί ποδοσφαιριστές εκτός της περιοχής μας καταφέρναμε πάντα να διατηρούμε ένα αξιόμαχο σύνολο.

Η παρακάτω ευχαριστήρια δήλωση είναι για μια τέτοια περίπτωση ντόπιου ποδοσφαιριστή. Η Αθλητική Ένωση 2002 με βαθύ το αίσθημα της υποχρέωσης και της ευθύνης θέλει να εκφράσει δημόσια ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον ποδοσφαιριστή-κολόνα του συλλόγου μας, Κυριάκο Βέργο.

Οι λέξεις μερικές φορές μοιάζουν φτωχές για να χαρακτηρίσουν αυτό το παιδί ! Ένας πραγματικός κύριος του τοπικού ποδοσφαίρου μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Γόνος αθλητικής οικογένειας με την αδερφή του Κατερίνα, αθλήτρια του στίβου στο τριπλούν και στο μήκος, και τον αδερφό του Γιάννη, ποδοσφαιριστή και αρχηγό της Νίκης Βόλου, δε θα μπορούσε να μην ακολουθήσει την ίδια διαδρομή.

Ο Κυριάκος όμως για εμάς είναι κάτι παραπάνω από ποδοσφαιριστής. Βγαλμένος από τα σπλάχνα της Ακαδημίας του συλλόγου μας, δεν εγκατέλειψε ποτέ την ομάδα του τόπου του

Παρά τις ευκαιρίες που είχε για να αγωνισθεί και σε αλλά σωματεία, παρέμεινε και παραμένει πιστός στρατιώτης της μέχρι και σήμερα προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε κάθε δραστηριότητα της αγωνιστική και μη.

Με τη χαρακτηριστική ευγένεια και ηρεμία που διακατέχει το χαρακτήρα του αποτελεί τρανό παράδειγμα προς μίμηση κυρίως για τα νέα παιδιά που πρέπει να καταλάβουν ότι ο καλός αθλητής δημιουργείται από τον συνδυασμό των σωματικών και των πνευματικών προσόντων.

Κούλη, σε ευχαριστούμε για αυτά που μας έδωσες και για αυτά που θα συνεχίσεις να μας δίνεις!»

Το Δ.Σ της Α.Ε 2002

 

 

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.