Α΄ Γυναικών: Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τις Αβαντίδες Χαλκίδας στον αγώνα κατάταξης της Α΄ Κατηγορίας Γυναικών για την πρώτη θέση, που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος 2020-21.

Το πρώτο γκολ των Θεσσαλονικέων πέτυχε η Μήτκου με σουτ στο 8΄, και το 2-0 η Σπυριδωνίδου στο 87΄ με υπέροχο ανάποδο ψαλίδι.

Οι δύο ομάδες πρώτευσαν στους δύο ομίλους της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και αναμετρήθηκαν για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στον κατ΄ ουσίαν τελικό της διοργάνωσης. Αυτό ήταν το 16ο πρωτάθλημα που κατακτά ο ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις:

Αβαντίδες: Αλεξάκη, Νεοφύτου, Μελισσού, Αρκούλη, Λάππα, Τζαφέρη (91΄ Αργυρίου), Μπάδα (84΄ Λόγου), Λάγιου, Χριστοφορίδη, Ντζάνη, Παχάκη (76΄ Μυρτολάρι).

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Σμιλίκοβιτς, Γκάτσου, Καραπέτσα, Μήτκου, Πατερνά, Κακαμπούκη, Πίτσιου (61΄ Μπαξεβάνου), Στράντζαλη (74΄ Δοϊρανλή), Πούλιου (85΄ Βαρδαλή), Σπυριδωνίδου.

Τις απονομές αναμνηστικών πλακετών στους διαιτητές του αγώνα, μεταλλίων στις παίκτριες των δύο ομάδων, καθώς και την απονομή του Κυπέλλου του πρωταθλητή στην ομάδα του ΠΑΟΚ, έκανε το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. και πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου, Κυριάκος Φύτρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.