Α. Κικίλιας: Θα αλλάξουν πράγματα προς το καλύτερο για τη Νίκη Βόλου

Ο Ανδρέας Κικίλιας
Συλλογική δουλειά η αδειοδότηση

Ραδιοφωνική συνέντευξη έδωσε ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Νίκης Βόλου κι επικεφαλής της όλης προσπάθειας να ετοιμαστεί ο άρτιος φάκελος προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, Ανδρέας Κικίλιας, στον 9,86. Ο κ. Κικίλιας στάθηκε στο γεγονός ότι η αδειοδότηση που παίρνει η ΠΑΕ είναι συλλογική προσπάθεια και όχι προσωπική, ενώ τόνισε ότι αυτή θα δώσει την ευκαιρία στον προπονητή της ομάδας –για τρίτη συνεχόμενη χρονιά- να κάνει απρόσκοπτα τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Επίσης, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα γίνει φέτος, ώστε το μάρκετινγκ της Νίκης Βόλου, τόσο προς τους φιλάθλους όσο και προς τους χορηγούς, να στηθεί σε Ευρωπαϊκά πρότυπα. Ακολουθούν τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης.

Συγχαρητήρια για την αδειοδότηση
Απ.: Τα συγχαρητήρια καλό είναι να λέγονται, αλλά είναι μία συλλογική προσπάθεια και ανήκουν σε όλους όσους ασχολήθηκαν και είναι πάρα πολλοί. Όλα τα παιδιά από το γραφείο, λογιστές, Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και μέλη της Διοίκησης, είναι πάρα πολλοί. Να μην ξεχνάμε ότι δεν είναι μία ατομική προσπάθεια, αλλά συλλογική.
Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η ομάδα αδειοδοτείται, είναι η τρίτη χρονιά όπου ο προπονητής θα μπορέσει να κάνει το σχεδιασμό όπως πρέπει.

Για τα ηχηρά ονόματα ομάδων που έμειναν χωρίς αδειοδότηση (Λάρισα, Ξάνθη, Ηρακλής κ.ά)
Απ.: Είναι αποφάσεις σε πρώτο βαθμό. Πιστεύουν ότι δεν έγινε σωστή εισήγηση κι έτσι έχουν δικαίωμα να κάνουν ένσταση μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουνίου. Μερικές φορές έχει να κάνει και με λεπτομέρειες, είναι τυπική η Επιτροπή.

Ερ.: Τι αφορά αυτή η αδειοδότηση; Ποια κριτήρια πρέπει να πληροί;
Απ.: Κανονισμός της ΕΠΟ με πάρα πολλά χρόνια σε ισχύ και προσπαθεί να τις οδηγήσει στο σωστό δρόμο, να της εποπτεύσει. Όταν κάναμε την αίτηση αδειοδότησης στα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου. Η διαφορά είναι στις λεπτομέρειες που περιλαμβάνονται στις αδειοδοτήσεις για τις κατηγορίες. Πέντε είναι οι πυλώνες: α) Ακαδημίες-τμήματα ακαδημίας β) Διοικητικά κριτήρια (οικονομικός διευθυντής, υπεύθυνος Τύπου, φροντιστές κ.ά. γ) Νομικά κριτήρια (καταστατικά, εκπροσωπήσεις κ.ά.), Υποδομές (γήπεδο που αγωνίζεσαι και γήπεδο που προπονείσαι και το σημαντικότερο όλων τα δ) Οικονομικά κριτήρια

Ερ.: Για τη διαφορά στις αδειοδοτήσεις (Super League 1 και 2)
Απ.: Η Νίκη Βόλου για τον Σεπτέμβριο που αρχίζει το πρωτάθλημα θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές και να οργανώσει τη χρονιά της. Τον Μάιο, όταν με το καλό ανέβει η Νίκη Βόλου, τότε θα κάνουμε νέο φάκελο. Μέχρι τότε είμαστε καλλυμένοι.
Εάν δεν πάρεις αδειοδότηση δεν χάνεις την κατηγορία. Έχει να κάνει μόνο με το εάν θα έχει το δικαίωμα να κάνει μεταγραφές οι ομάδες.

Ερ.: Σχετικά με τα υπό έκδοση εισιτήρια διαρκείας
Απ.: Σύντομα θα έχουμε νεότερα. Οι τιμές θα είναι οι ίδιες με τις προηγούμενες χρονιές, στο πλήρως ανακαινισμένο Πανθεσσαλικό, μετά και την παρουσία της Εθνικής ομάδας. Ξεκινάμε δυνατά με το χορηγικό αλλά και με τα διαρκείας. Είμαστε σε καλή διάθεση όλοι οι συνεργάτες και συνεχίζουμε δυνατά όπως κάθε χρόνο. Θέλουμε φέτος να βάλουμε ένα λιθαράκι παραπάνω σε σχέση με πέρυσι. Θα έχουμε διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με τους φιλάθλους μας και τους χορηγούς μας, ώστε να δίνουμε περισσότερα πίσω. Θα δούμε περισσότερα πράγματα σε σχέση με πέρυσι. Σε πιο ευρωπαϊκό επίπεδο θα κινηθούμε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.