Α.Σ. Ολυμπιακός Β.: «Ευκαιρία για δυναμικό παρών με τον ΑΟΚ Βέροιας»

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να δώσει δυναμικό παρών στον κρίσιμο για την παραμονή αγώνα με τον Α.Ο.Κ. Βέροιας που δίνει η ανδρική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου την προσεχή Κυριακή, κάνει η διοίκηση με ανακοίνωσή της. Σ’ αυτήν τονίζεται ότι είναι ευκαιρία για τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, εφόσον δεν αγωνίζεται η ποδοσφαιρική ομάδα. Αναλυτικά:

«Με ένα καθοριστικό παιχνίδι με τον Α.Ο.Κ. Βέροιας την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 και ώρα 17.00 στο ΕΑΚ Βόλου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, συνεχίζεται η προσπάθεια  της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου μας για το στόχο της παραμονής της στην κατηγορία.

Μετά το μεγάλο διπλό στη Καλαμπάκα, μια ομάδα που είχε τους ίδιους στόχους και με την οποία πλέον μετράμε δυο νίκες, ο  προπονητής  Παναγιώτης Γκουγκουτούδης και οι αθλητές μας άρχισαν την προετοιμασία τους για τον προσεχή αγώνα με τον Α.Ο.Κ. Βέροιας, έχοντας τον ίδιο στόχο, να διπλασιάσουν και πάλι τις νίκες, αφού στο πρώτο αγώνα η ομάδα μας είχε νικήσει στη Βέροια με σκορ 84-74, και έτσι να κάνουν ένα ακόμη βήμα για την επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Είναι ευκαιρία για τους φιλάθλους της ομάδας μας να δώσουν δυναμικό παρών και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των παιδιών, μιας και η ποδοσφαιρική μας ομάδα δεν αγωνίζεται, αφού η ομάδα της Καρδίτσας έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, και να δώσουν ώθηση στα παιδιά για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Οι αθλητές μας και η αντίπαλη ομάδα πρέπει να αισθανθούν τη δυναμική του φίλαθλου κόσμου του  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ».