Αδυναμία της διοίκησης του Γ.Σ.Α. να ανταποκριθεί στα έξοδα του 4ου ομίλου

Έκτακτη Συνέλευση τη Δευτέρα (24/8) έχει συγκαλέσει τη Δευτέρα ο Γ.Σ. Αλμυρού, με σκοπό να συζητηθεί το τι μέλλει γενέσθαι με το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου μετά τις αποφάσεις της ΕΠΟ και τον καταρτισμό των ομίλων.

Η διοίκηση της ομάδας βλέπει ότι με την τοποθέτηση στον 4ο όμιλο με ομάδες της Βοιωτίας, της Φωκίδας, της Εύβοιας και της Ευρυτανίας, αντί με ομάδες της Καρδίτσας και της Λάρισας ή ακόμη και της Πιερίας, τα έξοδα των εκτός έδρας αποστολών “εκτοξεύονται”, με συνέπεια να αδυνατεί οικονομικά ν’ αντεπεξέλθει σε τόσο αυξημένες απαιτήσεις.

Το ίδιο θα επαναλάβουν οι διοικούντες στα μέλη του συλλόγου τη Δευτέρα, κάτι που ισοδυναμεί με αδυναμία να συνεχίσουν με τα νέα δεδομένα που έφερε ο καταρτισμός των ομίλων από την ΕΠΟ, καθώς πραγματικά απαιτούνται μεγάλες οικονομικές υπερβάσεις από όλες τις ομάδες της Μαγνησίας κι όχι μόνο από τον Γ.Σ. Αλμυρού. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να τεθεί ζήτημα αποχώρησης από το πρωτάθλημα, αφού πρώτα γίνει κάλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες, σε οποιονδήποτε μπορεί ν’ αναλάβει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.