ΑΕΚ ή Κίνα βλέπουν στην Ισπανία για Αραούχο

Επανήλθε ο γνωστός ρεπόρτερ της Λας Πάλμας, Λίτο Χιμένεθ εμπλέκοντας με Tweet την ενδεχόμενη πώληση του Σέρχιο Αραούχο με την ΑΕΚ.

Τόσο για τον Σέρχιο Αραούχο όσο και για την Λας Πάλμας η φετινή σεζόν δεν ήταν και η καλύτερη… Το κλαμπ δυσκολεύεται να μπει σε τροχιά ανόδου, έχει αλλάξει τρεις προπονητές, πρέπει να κλείσει το οικονομικό άνοιγμα του καλοκαιριού και έπονται πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

Μία εξ αυτών δεν αποκλείεται να είναι ο “Κινέζος”, όπως είναι ήδη γνωστό. Ωστόσο, ο γνωστός ρεπόρτερ της “Ουνιόν”, Λίτο Χιμένεθ επανέφερε το θέμα στο προσκήνιο με Tweet… κιτρινόμαυρης απόχρωσης κι αυτό γιατί γίνεται αναφορά και στην ΑΕΚ, όπως και στην Κίνα.

Συγκεκριμένα, ο Χιμένεθ έγραψε: “Πλέον, είναι πιθανό να φύγει ξανά ο Αραούχο από την Λας Πάλμας το καλοκαίρι. Είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και έναν σοβαρό τραυματισμό φέτος. Ο σύλλογος θα εξετάσει την πιθανότητα να τον πουλήσει. Η ΑΕΚ ονειρεύεται την επιστροφή του. Θα εξαρτηθεί η τιμή εκκίνησης και ο παίκτης δεν θα το δει αρνητικά. Υπάρχει και η Κίνα…”

Υπενθυμίζουμε ότι ο “Τσίνο” δεν αγωνίζεται το τελευταίο διάστημα γιατί ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.