ΑΕΛ: «Εκ του πονηρού στήριξη ΠΑΟΚ και ΝΠΣ Βόλος στην παραμονή του Πανιωνίου»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ έδωσε στη δημοσιότητα τη θέση του προέδρου και ιδιοκτήτη της, Αλέξη Κούγια στο σημερινό αίτημα της ΠΑΕ Πανιώνιος περί μη υποβιβασμού καμίας ομάδας από την Super League 1, εξαιτίας της μη ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος της Super League 2 με ταυτόχρονη παραμονή 14 ομάδων στην Super League 1. Αρχικά αναφέρει ότι η πρόταση του Πανιωνίου αρχικά και προσωρινά στηρίχθηκε εκ του πονηρού από τον ΠΑΟΚ και τον ΝΠΣ Βόλος, ενώ τη χαρακτηρίζει εκτός θεματολογίας και αποτέλεσμα σκοτεινών διεργασιών.

Μάλιστα στη σχετική ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής: «Το θέμα της αναδιάρθρωσης λύθηκε οριστικά και αμετάκλητα με την ισχυρή απόφαση της προηγούμενης Δευτέρας 27/7 του Συνεταιρισμού με 13-1, όπου μειοψήφησε μόνο ο Πανιώνιος.

Την ως άνω απόφαση μας όλοι στον Συνεταιρισμό αποφασίσαμε να τη στηρίξουμε λέγοντας ότι, αν επιχειρηθεί αναδιάρθρωση και παραβίαση της προκήρυξης μας, δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, με ταυτόχρονη κατάθεση των δελτίων μας.

Την ως άνω απόφαση επικρότησαν οι εκπρόσωποι των FIFA και UEFA και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Και αυτήν την απόφαση μόνοι μας ερχόμαστε να συζητήσουμε και να αμφισβητήσουμε! Κάθε προσπάθεια επαναφοράς εκ νέου τέτοιου θέματος είναι εκ του πονηρού. Ευτυχώς για εμάς, δεν έχουμε κάνει λοβοτομή»!