Αφήνει πίσω του την ήττα στην πρεμιέρα ο Θησέας Αγριάς

Αναζητά βαθμούς στη Νέα Αρτάκη

Δεν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε απέναντι στον Οπούντιο Μαρτίνου τον οποίο ο Θησέας Αγριάς υποδέχθηκε την περασμένη Κυριακή, στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής, οπότε το σύνολο του Λευτέρη Καλογήρου καλείται να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις, πάθος και δύναμη, το θετιό αποτέλεσμα την ερχόμενη Κυριακή για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Αντίπαλος αυτή τη φορά η Νέα Αρτάκη, η οποία και αυτή προέρχεται από ήττα (εκτός έδρας) στο παιχνίδι με τον ΑΟ Υπάτου. Ωστόσο ο προπονητής του Θησέα, Λευτέρης Καλογήρου, πιστεύει στην ομάδα και τους παίκτες του και θεωρεί ότι μπορούν να καλύψουν την απώλεια της πρεμιέρας άμεσα.

«Όπως όλες οι πρεμιέρες και αυτή ήταν δύσκολη ειδικά εντός έδρας. Είναι ακόμη δυσκολότερη όταν ο αντίπαλος είναι άγνωστος. Εμείς βρήκαμε μία καλά οργανωμένη και κλεισμένη στο μισό γήπεδο, κάτι που μας δημιούργησε προβλήματα και προκάλεσε άγχος» τόνισε αρχικά στο «Magnesiasports» o προπονητής του Θησέα Αγριάς, για να συμπληρώσει: «Ουσιαστικά χωρίς η εικόνα του παιχνιδιού να είναι υπέρ του αντιπάλου, βρήκε το γκολ σε μία από τις 2-3 φάσεις που βγήκε στην επίθεση. Εμείς βλέπουμε αυτό το παιχνίδι ως μάθημα, ενόψει ενός ακόμη άγνωστου αντιπάλου».

Πιστεύει λοιπόν στην ομάδα του ο Λευτέρης Καλογήρου. Γι’ αυτό και κατέληξε ότι: «Εμείς θα βασιστούμε στις δυνατότητές μας για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά και να διεκδικήσουμε βαθμό ή βαθμούς».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.