Αφοσίωση στο παιχνίδι με τον Ιωνικό για τον Ολυμπιακό Βόλου

Τα παθήματα μαθήματα θέλει να γίνουν για τους παίκτες του, ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σούλης Παπαδόπουλος, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν αφοσιωθεί πλήρως στην ερχόμενη αναμέτρηση με τον Ιωνικό την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο της Νεάπολης, και αφήνοντας πίσω ό,τι αρνητικό μπορεί να έχει προκύψει από την ήττα που υπέστησαν το περασμένο Σάββατο από τη Νίκη Βόλου.

Όντας τυπικά φιλοξενούμενοι στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν σε εντός έδρας αναμέτρηση, τη στιγμή που ο Σούλης Παπαδόπουλος αναλύει συνεχώς τα λάθη που έγιναν και που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναληφθούν από εδώ και πέρα. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε και σήμερα στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου, χωρίς να καταγράφονται ιδιαίτερα απρόοπτα, ενώ ο τεχνικός της ομάδας συνεχώς υπενθυμίζει στους παίκτες του την απαραίτητη προσοχή που πρέπει να δείξουν στην αντίπαλη ομάδα, καθώς προέρχεται από νίκη και έχει σίγουρα καλή ψυχολογία. Από την άλλη είναι και το θέμα της υπεράσπισης της έδρας, όπου δεν πρέπει να χάνονται βαθμοί, προκειμένου ο Ολυμπιακός Βόλου τουλάχιστον να παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Αναμονή για τους Ράντι και Δεινόπαπα
Το ευχάριστο για τον Σούλη Παπαδόπουλο ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό είναι ότι ο Θανάσης Δεινόπαπας δείχνει να ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Ο Ράντι από την άλλη ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Οι δύο ποδοσφαιριστές δείχνουν να έχουν ξεπεράσει σε σημαντικό βαθμό τους τραυματισμούς τους, ωστόσο είναι δεδομένο ότι έχουν μείνει πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες τους, και τουλάχιστον ο Ράντι δεν θα αγωνιστεί όπως όλα δείχνουν την Κυριακή.

Ο Δεινόπαπας δείχνει να είναι πιο έτοιμος σε σχέση με τον Ράντι, όμως και πάλι δεν είναι 100% σίγουρο το ότι θα αγωνιστεί εναντίον του Ιωνικού, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να έχει εναλλακτικά πλάνα στο μυαλό του, και αναλόγως με την εξέλιξη της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.