Αφίξεις από Αργεντινή μέχρι τέλος της εβδομάδας για τον Ολυμπιακό Βόλου

Μέχρι τα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας, ο Ολυμπιακός Βόλου θα έχει νέες αφίξεις όπως φαίνεται, καθώς υπάρχει μία πρώτη συμφωνία με τον Αργεντίνο μέσο τον οποίο προσέγγισαν οι «ερυθρόλευκοι» και θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται επί ελληνικού εδάφους για να ολοκληρωθούν και τα τυπικά, ώστε να ενταχθεί άμεσα στην ομάδα. Σ’ αυτό το σημείο λειτουργεί και θετικά κάπως το γεγονός ότι η έναρξη του πρωταθλήματος καθυστερεί, οπότε θα προλάβει με την προσθήκη του στις προπονήσεις να εγκλιματιστεί έως έναν βαθμό στη νέα του ομάδα και θα προλάβει να γνωρίσει κάπως τους συμπαίκτες του. Άλλωστε, η παρουσία των επίσης Αργεντίνων Ερνάν ντα Κάμπο και Μπρούνο Μπαράνκο θα συντελέσει περισσότερο προς αυτήν την κατεύθυνση.

Όσον αφορά την προετοιμασία, μιας και το πρωτάθλημα στην καλύτερη των περιπτώσεων θα αρχίσει στις 7 Νοεμβρίου, οι παίκτες καλούνται να παραμείνουν σε αγωνιστική ετοιμότητα. Οπότε μέσα στις επόμενες ημέρες θα καθοριστεί και ποιος θα είναι ο αντίπαλος για φιλικό παιχνίδι το Σαββατοκύριακο, πιθανότατα στον Βόλο, όπως φαίνεται από τις επαφές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις μετά και το ρεπό που είχαν την Κυριακή, και πλέον περιμένουν τις αποφάσεις που θα καθορίσουν πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα και επισήμως αλλά και την κλήρωση του προγράμματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.