Αφίξεις με Λούκας Μπόσιο στα πλάνα της Νίκης Βόλου

Ήδη το προηγούμενο ρεπορτάζ το «Magnesiasports» μετέφερε ότι οι τρεις Αργεντίνοι ποδοσφαιριστές για τους οποίους έχει δείξει ενδιαφέρον (και ουσιαστικά έχει συμφωνήσει) η Νίκη Βόλου αναμενόταν να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο και να φτάσουν αύριο 6 Αυγούστου στην Ελλάδα για να κατευθυνθούν προς τον Βόλο, συνοδεία στελεχών της «κυανόλευκης» ΠΑΕ. Ο πρώτος είναι φυσικά ο Εμάνουελ Ιμπάνεζ, ο 26χρονος Αργεντίνος επιθετικός που δήλωνε ενθουσιασμένος για τη συμφωνία του με τη Νίκη Βόλου και ανυπόμονος να ενταχθεί στο ρόστερ των «κυανόλευκων». Οι άλλοι δύο; Από τα χείλη των ανθρώπων της Νίκης δεν αναφερόταν ούτε ένα στοιχείο όλες αυτές τις ημέρες, κρατώντας στάση αναμονής για την αναδιάρθρωση και μέχρι να οριστικοποιηθεί η κατηγορία στην οποία θ’ αγωνίζεται η ομάδα. Όμως…

O Λούκας Μπόσιο είναι ένας από αυτούς τους παίκτες λοιπόν. Πρόκειται για 30χρονο μέσο που έμεινε ελεύθερος από την Αλμάγρο, ομάδα δεύτερης εθνικής κατηγορίας στην Αργεντινήκαι αναζήτησε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, και καλώς εχόντων των πραγμάτων αυτός θα είναι η Νίκη Βόλου.

Ο ύψους 1.80 μ. και περίπου 74 κιλά αμυντικός μέσος είχε 17 συμμετοχές με την τελευταία του ομάδα, ενώ είχε ξεκινήσει την καριέρα του από την Άρσεναλ Σαραντί και τις ακαδημίες της. Έχει αγωνιστεί από εκεί και πέρα σε άλλες έξι ομάδες (Ριβαντάρια, Σαν Μαρτίν, Σαν Χόρχε, Τσακαρίτα Τζούνιορς, Σαρμιέντο και Γκιγιέρμο Μπράουν) πριν την Αλμάγρο, και όπως φαίνεται αν όλα πάνε καλά θα βρίσκεται αύριο στον Βόλο για να έχει την πρώτη του επαφή αυτοπροσώπως (και όχι δια μέσου τηλεφώνου απλά…) με τη διοίκηση και τον προπονητή της Νίκης Βόλου.

Έτσι λοιπόν, μαζί με τους Ιμπάνεζ και τους παραμένοντες Ροχάνο, Κρουθ και Ντομίνγκεθ όπως φαίνεται, καθώς και τον συμπατριώτη του που φέρεται ήδη να έχει συμφωνήσει με τη Νίκη, ο Μπόσιο συμπληρώνει την ισπανόφωνη παροικία, εφόσον όλα πάνε καλά, στη Νίκη Βόλου, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.  Εξάλλου από σήμερα Πέμπτη αναμένεται να αρχίσουν και οι ανακοινώσεις ανανέωσης συνεργασιών με ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την τελευταία χρονιά με τη Νίκη Βόλου.

Οι σκέψεις για την «πρώτη»

Όσον αφορά την πρώτη επίσημη προπόνηση, αυτή έχει οριστεί για τις 12 Αυγούστου, και μάλιστα έχει γίνει και το σχετικό κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης Βόλου, για δυναμική παρουσία στο «Παντελής Μαγουλάς».

Το γεγονός ότι πρόκειται για ανοιχτό χώρο σίγουρα ευνοεί, ωστόσο τα μέλη της Νίκης έχουν στις σκέψεις τους και τα μέτρα για τον κορωνοϊό, αφού τα κρούσματα αυξάνονται. Είναι δεδομένο ότι απ’ όλους θα ζητηθεί να τηρήσουν στο έπακρο τα μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα και εντυπώσεις…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.