Αύξηση εσόδων και περιστολή δαπανών από την ΕΠΣΘ

Τυπική διαδικασία που περαιώθηκε σε σύντομο χρόνο, όπως άλλωστε αναμενόταν, ήταν η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΘ. Τα παρόντα σωματεία ενέκριναν ομοφώνως τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό, που είχε ως χαρακτηριστικό την ελαφρά αύξηση των εσόδων και τη μείωση των εξόδων, ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε στη στήριξη φιλανθρωπικών δράσεων από την πλευρά της ΕΠΣΘ.

Μετά την επικύρωση των πληρεξούσιων αντιπροσώπων και τον έλεγχο απαρτίας των παριστάμενων μελών (ήταν παρόντα 30 μέλη, οπότε υπήρξε απαρτία, με τις απουσίες να αφορούν κυρίως κάποια βολιώτικα σωματεία) και την εκλογή γραμματέων γενικής συνέλευσης (εκλέχτηκε γενικός γραμματέας ο κ. Κουτσιμπός), έγινε η επικύρωση πρακτικών γενικής συνελεύσεως ΕΠΣΘ της 15/11/2017.

Κατόπιν αυτών η Γ.Σ. προχώρησε στο πιο ενδιαφέρον θέμα της, που ήταν η έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού ΕΠΣΘ έτους 2017, που ψηφίστηκαν και από τα 30 παρόντα μέλη.

Πριν γίνει αυτό ο πρόεδρος της Ένωσης, Περικλής Λασκαράκης, έκανε την ανάλυση των εσόδων και των εξόδων του 2017 με στοιχεία. Αρχικά, σημείωσε ότι υπάρχουν κάποιες διαφορές ανάμεσα στο 2016 και το 2017, που είναι μικρές.

Όπως ανέφερε «συνολικά τα έσοδα αυξήθηκαν σε σχέση με το 2016 κατά 1000 ευρώ, δηλαδή από 114.257 ευρώ έφτασαν στα 115.190 ευρώ. Σε ό,τι αφορά τα έξοδα σε σχέση με το 2016 μειώθηκαν κατά περίπου 6.000 ευρώ, κάτι που αποτελεί επιτυχία. Ενώ τα έξοδα της ΕΠΣΘ το 2016 ήταν 104.645 ευρώ, φέτος ήταν 98.692 ευρώ. Να σας πω ότι υπήρξε μία σημαντική μείωση των νομικών συμβουλών και των λογιστών, ενώ για τα έσοδα υπήρξε επαύξηση των επιμέρους εσόδων από τα παράβολα και τις οικονομικές επιστασίες αγώνων, αλλά και από αγώνες της αρμοδιότητάς μας.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που πέρα από την περιστολή των δαπανών, καταφέραμε πολλά από τα χρήματα που διαχειριζόμαστε να τα διαθέσουμε για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως ήταν ο αγώνας υπέρ του Χαμόγελου του Παιδιού, όπου δόθηκε ένα σημαντικό ποσό της τάξεως των 5.800 ευρώ. Προσπαθήσαμε να κάνουμε εκ νέου διοργανώσεις, που θα απέδιδαν έσοδα στην Ένωσή μας, όπως το τουρνουά Επίσκυρος, που απέφερε σημαντικά έσοδα, και ο Τελικός Κυπέλλου.

Έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο στις Μικτές ομάδες και πέντε παίκτες έχουν μεταγραφεί στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

Έχουμε παράσχει στήριξη από το υστέρημα των σωματείων μας και σε μετανάστες, όπως ποδοσφαιρικό υλικό με μπάλες, εμφανίσεις και φόρμες και παράλληλα έχουμε κάνει και άνοιγμα στην τοπική κοινωνία με τη διοργάνωση φιλανθρωπικών αγώνων. Συνεργαζόμαστε άριστα με οποιονδήποτε φιλανθρωπικό φορέα μας το ζητήσει. Τη χρονιά που πέρασε, αλλά και την τρέχουσα χρονιά προσπαθούμε να υπερβούμε τους εαυτούς μας για την υπεράσπιση των συμφερόντων μας και θα είμαστε πάντα δίπλα σας σε ό,τι χρειαστεί. Να σας συγχαρώ για το έργο που επιτελεί ο καθένας σας ξεχωριστά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.