Αγία Αννα, ΕΑΚ και … Λούκας Γκαρσία απασχολούν τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Λούκας Γκαρσία στο στόχαστρο του Ολυμπιακού Βόλου
Μετά τον Κώστα Καμπέρη του Σωτήρη, τα μεταγραφικά σενάρια συνεχίζονται

Ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει την προετοιμασία του και την ερχόμενη Κυριακή στις 18.00 στο γήπεδο του Σαρακηνού θα δώσει το δεύτερο φιλικό του με αντίπαλο την Αγία Αννα.

Οι άνθρωποι της ομάδας βλέπουν τον αγωνιστικό χώρο του ΕΑΚ με τις εργασίες που γίνονται να βελτιώνεται συνεχώς και να θυμίζει όλο και περισσότερο ένα … κανονικό ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Πάντως, μετά την απόκτηση του Κώστα Καμπέρη του Σωτήρη, για τον οποίον απομένει η επίσημη ανακοίνωση, τα μεταγραφικά σενάρια συνεχίζονται, με το όνομα του Λούκας Γκαρσία να έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο, αφού υπήρξε δεδομένη επαφή με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, που τα … σπασε γρήγορα με την Κόρινθο του Κούγια και ψάχνει ομάδα.

Προτεραιότητά του έμπειρου επιτελικού μέσου είναι μία ομάδα Γ’ Εθνικής, ενώ το συνολικό ποσό που απαιτείται να ξοδευτεί από τον Ολυμπιακό Βόλου ξεπερνά κατά πολύ τα δεδομένα του τοπικού πρωταθλήματος.

Ωστόσο, στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο δεν αποκλείουν να κάνουν μία … τρέλα, αν και σίγουρα θα πρόκειται για πολύ μεγάλη υπέρβαση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.